Μήτογλου: «Αλλάξαμε πράγματα στο παιχνίδι μας και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων»

Μήτογλου: «Αλλάξαμε πράγματα στο παιχνίδι μας και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων»

Sportal newsroom 16:35 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 02.08.2024

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου μετά την επικράτηση της Ελλάδας επί της Αυστραλίας με 77-71.

Η Ελλάδα επικράτησε της Αυστραλίας με 77-71, έχοντας απωλέσει στην τελευταία περίοδο μια διαφορά που θα της είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση.

Μετά τον αγώνα, ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε ότι η Ελλάδα άλλαξε πράγματα στο παιχνίδι της και περιόρισε τα ριμπάουντ των Αυστραλών:

Η Ελλαδάρα έβγαλε ψυχή, πήρε τη νίκη και περιμένει

Η Ελλαδάρα έβγαλε ψυχή, πήρε τη νίκη και περιμένει

Η Εθνική ομάδα έδειξε χαρακτήρα, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Αυστραλία, όμως έφτασε στη νίκη με 77-71 και περιμένει τα αποτελέσματα των αγώνων Ισπανία-Καναδάς και Σερβία-Νότιο Σουδάν για να μάθει εάν θα βρεθεί στα προημιτελικά.

«Ήταν μια σημαντική νίκη, τα δώσαμε όλα, η Αυστραλία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, προσπαθήσαμε για τη μεγάλη διαφορά και θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια η πρόκριση».

Όπως είδατε αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, είχαμε διαφορετική ενέργεια και στοιχεία στο παιχνίδι μας, αφού η Αυστραλία καθαρίζει συνήθως τα ριμπάουντ όμως στηριχθήκαμε στην ενέργειά μας και τους περιορίσαμε στο δυνατό τους τομέα.

Κάναμε το καλύτερο, τώρα περίμενου τα επόμενα παιχνίδια και θα δούμε», είπε ο Ντίνος Μήτογλου μετά τον αγώνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });