Παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις στο επί κοντώ!
i

© IMAGO / Bildbyran

Παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις στο επί κοντώ!

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:19 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 06.08.2024

Ο Μόντο Ντουπλάντις έφτασε στη στρατόσφαιρα με άλμα στα 6,25 μέτρα στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Ο Μόντο Ντουπλάντις δεν έχει αντίπαλο στο άλμα επί κοντώ. Ο Σουηδός αθλητής βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Ο καταπληκτικός Σουηδός αθλητής έκανε έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Μόντο Ντουπλάντις είχε μόνο επιτυχημένα άλματα εξασφαλίζοντας το χρυσό μετάλλιο, σε έναν αγώνα όπου ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στη συνέχεια, ο Μόντο Ντουπλάντις έβαλε τον πήχη στα 6,10 μέτρα, που πέρασε με την πρώτη. Έτσι, ο Σουηδός έκανε δικό του και το Ολυμπιακό ρεκόρ που ανήκε στον Τιάγκο Μπραζ από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ο Σουηδός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ο Μόντο Ντουπλάντις στη συνέχεια επιχείρησε στα 6,25 μέτρα για να βελτιώσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Σουηδός απέτυχε στα δύο πρώτα του άλματα, αλλά στο τρίτο τα κατάφερε ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });