Μπάρετ: «Η αντιμετώπιση του Γιάννη δεν είναι εύκολη αποστολή»

Αρ Τζέι Μπάρετ

i

© FIBA

Μπάρετ: «Η αντιμετώπιση του Γιάννη δεν είναι εύκολη αποστολή»

Sportal newsroom 11:02 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 28.07.2024

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ μίλησε για την ομαδική δουλειά που κάνει ο Καναδάς, αλλά και για τη δυσκολία του να μαρκάρει κανείς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Ελλάδα «πάλεψε» απέναντι στον Καναδά μέχρι και την τελευταία στιγμή, όμως ηττήθηκε με σκορ 86-79 στο παιχνίδι της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκείνος που ξεχώρισε από πλευρά Εθνικής ομάδας προσφέροντας 34 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ αποτελώντας τον... πονοκέφαλο των Καναδών, που δεν διστάζουν κάθε φορά που μιλούν για εκείνον να... πλέκουν το εγκώμιό του.

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ πήρε σειρά, ο πρώτος σκόρερ του Καναδά με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με την Ελλάδα και για τη δυσκολία που απαιτεί το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γιάννης και «Παπ» χρειάζονται συμπαραστάτες: Έβαλαν σχεδόν τους διπλάσιους πόντους απ' ότι όλοι οι υπόλοιποι μαζί

Γιάννης και «Παπ» χρειάζονται συμπαραστάτες: Έβαλαν σχεδόν τους διπλάσιους πόντους απ' ότι όλοι οι υπόλοιποι μαζί

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ για την Ελλάδα μπορεί να είχε τα αρνητικά της, είχε όμως και τα καλά της και μέσα σε αυτά φιγουράρει το συγκινητικό δίδυμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Κώστα Παπανικολάου που μαζί προσέφεραν 51 πόντους στην προσπάθεια της Εθνικής κόντρα στον Καναδά.

Οι δηλώσεις του Αρ Τζέι Μπάρετ:

«Γι’ αυτό υπάρχει η έννοια της ομάδας και δεν είναι απλώς ένας παίκτης. Όλοι μας, όλοι μαζί, όλοι έχουν έναν ρόλο. Η αντιμετώπιση του Γιάννη δεν είναι εύκολη αποστολή. Ο Μπρουκς, ο Ντορτ, ο Πάουερ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τον πιέσαμε σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά. Όμως ήταν όλη η ομάδα που προσπάθησε, αυτό κάναμε και γι’ αυτό κάναμε τη δουλειά απέναντι στην Ελλάδα», ανέφερε ο φόργουορντ των Ράπτορς.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });