Το ποδόσφαιρο κυλάει στο αίμα τους: Βραζιλιάνα παίκτρια του beach volley έβγαλε άμυνα με κεφαλιά (vid)

Το ποδόσφαιρο κυλάει στο αίμα τους: Βραζιλιάνα παίκτρια του beach volley έβγαλε άμυνα με κεφαλιά (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:41 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 08.08.2024

Τις ιδιαίτερες ικανότητές της αποκάλυψε η Άνα Πατρίσια Σίλβα Ράμος κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του beach volley γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Μία εντυπωσιακή άμυνα έβγαλε η Άνα Πατρίσια Σίλβα Ράμος κατά τη διάρκεια του προημιτελικού αγώνα στο beach volley γυναικών. Οι Βραζιλιάνες είχαν κατακτήσει το πρώτο σετ απέναντι στις Τίνα Γκραουντίνα και Αναστασία Σαμοΐλοβα.

Στο δεύτερο σετ, οι Σίλβα Ράμος και Εντουάρντα Σάντος ήταν μπροστά με 8-3 και βάδιζαν ολοταχώς προς την πρόκριση. Σε εκείνο, το σημείο, η Σίλβα Ράμος επέδειξε και τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες.

Σε μία μπαλιά που ήταν σχεδόν χαμένη, η 26χρονη Βραζιλιάνα έβγαλε μία εντυπωσιακή άμυνα με κεφαλιά. Η συμπαίκτριά της πρόλαβε την μπάλα και στη συνέχεια οι Βραζιλιάνες κέρδισαν τον πόντο αφού οι Λετονές χτύπησαν την μπάλα άουτ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η ομάδα της Βραζιλίας θα αντιμετωπίσει το δίδυμο των Μαριάφε/Κλάνσι στον ημιτελικό των Ολυμπιακών αγώνων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Άνα Πατρίσια Σίλβα Ράμος είχε αγωνιστεί με τη Ρεμπέκα Καβαλκάντι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο είχαν καταλάβει την πέμπτη θέση.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });