Μπογκντάνοβιτς: «Οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται τέτοιου είδους βοήθεια»

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

i

© FIBA

Μπογκντάνοβιτς: «Οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται τέτοιου είδους βοήθεια»

Ευτυχία Οικονομίδου 09:47 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 09.08.2024

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την διαιτησία της αναμέτρησης της Σερβίας με τις ΗΠΑ στον ημιτελικό του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Σερβία λίγο έλειψε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο... κάζο στην ιστορία της Team USA φτάνοντας πολύ κοντά από το να την αποκλείσει από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Κάτι τέτοιο, όμως δεν συνέβη, με τους Αμερικανούς να φέρνουν τούμπα το ματς και να παίρνουν και την πρόκριση με σκορ 95-91.

Μετά τον προπονητή των Σέρβων, Σβέτισλαβ Πέσιτς, που δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με τις διαιτητικές αποφάσεις κάνοντας λόγο για... περίεργα πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήρθε η σειρά του αρχηγού της ομάδας, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να ξεσπαθώσει κατά των διαιτητών.

Μάλιστα, ο Μπόγκι στο τέλος της αναμέτρησης που σήμαινε και την ήττα - αποκλεισμό της Σερβίας ξέσπασε σε κλάματα, καθώς συνειδητοποίησε πως η ομάδα του έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της.

Ξέσπασμα Πέσιτς για τη διαιτησία: «Έγιναν περίεργα πράγματα - Δε μας σεβάστηκαν»

Ξέσπασμα Πέσιτς για τη διαιτησία: «Έγιναν περίεργα πράγματα - Δε μας σεβάστηκαν»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας στην αναμέτρηση της Team USA με τη Σερβία στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κάνοντας λόγο για τις βολές που δεν δόθηκαν σε Νίκολα Γιόκιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Οι δηλώσεις του Μπογκντάνοβιτς:

«Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε εμείς με τους διαιτητές; Δεν προσπάθησαν να μας μιλήσουν, αλλά ΟΚ. Οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται τέτοιου είδους βοήθεια εναντίον μας. Δεν την είχαμε εμείς όταν μας έπιαναν με τα δύο χέρια και όλα αυτά. Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε», είπε ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });