Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Μπολ Μπολ

Μπολ Μπολ - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Μπολ Μπολ

Ο Μπολ Μπολ δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον σέντερ από το Νότιο Σουδάν να επικαλείται προσωπικούς λόγους και να μην ενισχύει εν τέλει την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Μπολ Μπολ προστέθηκε και εκείνος στην λίστα με τους απώντες από τους Ολύμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς ο διεθνής σέντερ δεν θα ενισχύσει το Νότιο Σουδάν.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Μπολ Μπολ δεν θα βρεθεί στη Γαλλία με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια του Νοτίου Σουδάν, καθώς επικαλείται προσωπικούς λόγους.

Ο γιγαντόσωμος σέντερ των Φοίνιξ Σανς (2,21 μ.) των Φοίνιξ Σανς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια κανονικής διάρκειας στο NBA, έχοντας κατά μέσο όρο 5,2 πόντους ενώ παράλληλα μάζευε 3,2 ριμπάουντ σε 10,9 λεπτά συμμετοχής. Στα playoffs αγωνίστηκε μόλις σε 3 παιχνίδια, έχοντας 0,7 πόντους ανά αγώνα.

Το Νότιο Σουδάν βρίσκεται στον τρίτο όμιλο, μαζί με το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις ΗΠΑ, ενώ θα αντιμετωπίσει επίσης το Πουέρτο Ρίκο αλλά και τη Σερβία του MVP της σεζόν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, Νίκολα Γιόκιτς.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });