Ο Νίκος Γκάλης έδωσε τα συγχαρητήρια στην Εθνική κάνοντας έναν υπέροχο συνδυασμό

Νίκος Γκάλης

i

© Intime

Ο Νίκος Γκάλης έδωσε τα συγχαρητήρια στην Εθνική κάνοντας έναν υπέροχο συνδυασμό

Ευτυχία Οικονομίδου 10:57 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 04.08.2024

Ο Νίκος Γκάλης έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων συνδυάζοντάς τη με την απόσυρση της φανέλας του από τη «γαλανόλευκη» που σαν σήμερα στις 4 Αυγούστου του 2023.

Ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε την 4η Αυγούστου του 2023, όταν είδε τη φανέλα του στην Εθνική ομάδα να αποσύρεται στη φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σλοβενία σε μία άκρως συγκινητική βραδιά. Ο θρυλικός «γκάνγκστερ» γύρισε πίσω σε εκείνη την ημέρα και τη συνδύασε με την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γκάλης έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την πρόκριση στους «8» των Ολυμπιακών Αγώνων και παράλληλα ανάρτησε ένα video στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την στιγμή της απόσυρσης της φανέλας του.

Πού είδαν και πώς έζησαν οι Έλληνες διεθνείς το Σερβία - Νότιο Σουδάν;

Πού είδαν και πώς έζησαν οι Έλληνες διεθνείς το Σερβία - Νότιο Σουδάν;

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ γιόρτασε λίγο διαφορετικά την πρόκρισή της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς εκείνη κρίθηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν. Το βράδυ της 3ης Αυγούστου θα μείνει αξέχαστο με όλη την ελληνική αποστολή να παρακολουθεί την αναμέτρηση, ενώ μέλη του σταφ δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο.

Όσα έγραψε ο Νίκος Γκάλης:

«Τέτοια μέρα πέρυσι έζησα τη συγκίνηση της απόσυρσης της φανέλας μου με το Νο4 με την οποία αγωνίστηκα ως αθλητής της Εθνικής Ομάδας.

Σήμερα η Επίσημη Αγαπημένη γιορτάζει την πρόκριση στους 8 των των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι! Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα!»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });