Ποιος Covid; Ο Νόα Λάιλς εθεάθη να «παρτάρει» σε νυχτερινό κέντρο (vid)

Νόα Λάιλς

Ποιος Covid; Ο Νόα Λάιλς εθεάθη να «παρτάρει» σε νυχτερινό κέντρο (vid)

Sportal newsroom 11:54 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 13.08.2024

Ο Νόα Λάιλς εθεάθη να γιορτάζει ξέφρενα σε νυχτερινό κέντρο παρά το γεγονός ότι ο 27χρονος Αμερικανός αθλητής είχε προσβληθεί από Covid-19.

Ο Νόα Λάιλς μπορεί να γιορτάζει την επιτυχία του στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν συμβιβάζονται όλοι οι οπαδοί με τη συμπεριφορά του αφού ο αγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19, κατά τη διάρκεια των αγώνων και απέκρυψε τη διάγνωσή του από τους ανταγωνιστές του .

Ωστόσο, ο αθλητής φάνηκε να ήταν καλά στην υγεία το περασμένο Σάββατο (10/08), μοιράζοντας μια φωτογραφία αρνητικού τεστ COVID-19 στα social media, μετά το θετικό τεστ COVID που είχε λιγότερο από μια εβδομάδα νωρίτερα.

Η εκπληκτική ιστορία λύτρωσης του Νόα Λάιλς: Ασθμα, ΔΕΠΥ, άγχος, κατάθλιψη και ο δρόμος προς την κορυφή

Η εκπληκτική ιστορία λύτρωσης του Νόα Λάιλς: Ασθμα, ΔΕΠΥ, άγχος, κατάθλιψη και ο δρόμος προς την κορυφή

Ο Νόα Λάιλς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα ανδρών. Μετά τη νίκη του, ομολόγησε ότι έπασχε από ΔΕΠΥ, την πιο κοινή ψυχιατρική διαταραχή στην παιδική ηλικία και της οποίας τα συμπτώματα επιμένουν έως και στο 60% των περιπτώσεων στην ενήλικη ζωή. Κι όμως ο 27χρονος αθλητής κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.

Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι κατέρρευσε αφού αγωνίστηκε στα 200 μέτρα την Πέμπτη, όπου πήρε το χάλκινο μετάλλιο οι ενέργειές του δεν έγιναν αποδεκτές από πολλούς από αυτούς που παρακολουθούσαν από το σπίτι.

«Νόμιζα ότι ο Νόα Λάιλς είχε COVID», αναρωτήθηκε ένα άτομο καθώς ανέβασαν ξανά ένα βίντεο που φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το Instagram Story κάποιου, που δείχνει τον σπρίντερ και άλλα μέλη της ομάδας σε ένα νυχτερινό κέντρο που ονομάζεται L'Arc Paris, όπου ο Λάιλς χόρευε σε κοντινή απόσταση με άλλους με μια αμερικανική σημαία πάνω στους ώμους του.

«Ο Νόα Λάιλς δεν είχε Covid όταν κέρδισε τα 100, αλλά ξαφνικά όταν έχασε τα 200 τώρα είναι στο κλαμπ και χορεύει», έγραψε κάποιος άλλος.

Κάποιοι δεν ήταν πεπεισμένοι ότι το αρνητικό τεστ έγινε το Σάββατο, προβάλλοντας θεωρίες συνωμοσίας ότι προσποιήθηκε το όλο θέμα όταν δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στα 200 μέτρα.

«Δεν νομίζω ότι είχε πραγματικά covid. Ακόμα πιστεύω ότι αν κέρδιζε αυτά τα 200, αυτή η ιστορία του Covid δεν θα είχε βγει ποτέ», έγραφε μια απάντηση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });