Υπό το βλέμμα του Νοβίτσκι το Γερμανία - Ελλάδα

Ντιρκ Νοβίτσκι

i

© Intime

Υπό το βλέμμα του Νοβίτσκι το Γερμανία - Ελλάδα

Sportal newsroom 12:03 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 06.08.2024

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι βρέθηκε στην «Accor Arena» για να παρακολουθήσει από κοντά τον προημιτελικό της Γερμανίας με την Ελλάδα.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Γερμανία στον πρώτο χρονικά προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πέρασε το κρίσιμο εμπόδιο της Αυστραλίας και με τη βοήθεια της Σερβίας που πήρε την απαραίτητη διαφορά απέναντι στο Νότιο Σουδάν προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης αποσκοπώντας σε κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία της «γαλανόλευκης». Να περάσει στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Απέναντί της έχει τα «πάντσερ», που όχι μόνο αποτελούν ένα από τα φαβορί των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά είναι και μία καλοδομημένη ομάδα που παίζει σύγχρονο μπάσκετ. Παράλληλα, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές 2023 ήταν εκείνη που στο EuroBasket 2022 είχαν αποκλείσει την Ελλάδα ξανά στην φάση των «8».

Γερμανία - Ελλάδα: Η Εθνική δίνει... ραντεβού με την ιστορία - Πού θα δείτε τον σπουδαίο προημιτελικό

Γερμανία - Ελλάδα: Η Εθνική δίνει... ραντεβού με την ιστορία - Πού θα δείτε τον σπουδαίο προημιτελικό

Η Εθνική μας ομάδα είναι έτοιμη να ριχτεί στη... μάχη με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία με στόχο να κάνει άλλη μία υπέρβαση και να προκριθεί στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην «Accor Arena» βρέθηκε να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του απέναντι στον Ντένις Σρέντερ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο Γερμανός θρύλος και κορυφαίος πρώην NBAer με τους Ντάλας Μάβερικς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });