Ντάνιελ Γουίφεν: Από το Game of Thrones χρυσός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι!

Ντάνιελ Γουίφεν: Από το Game of Thrones χρυσός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι!

Ευτυχία Οικονομίδου 19:50 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 31.07.2024

Το αστέρι της Ιρλανδίας στην κολύμβηση, ο Ντάνιελ Γουίφεν, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 800 μέτρα κολύμβηση στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού, είχε κάνει πέρασμα από το Game of Thrones και μάλιστα έπαιξε σε ένα θρυλικό επεισόδιο.

Η Ιρλανδία πανηγύρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της στην κολύμβηση κι όλα αυτά μπορεί να τα χρωστάει στον Ντάνιελ Γουίφεν τον 23χρονο Ολυμπιονίκη, που αναδείχθηκε ταχύτερος στα 800 μέτρα, όμως δεν είναι ο μόνος τομέας που ο νεαρός κολυμβητής έχει... ταλέντο και εξαιρετικές ικανότητες.

Στο παρελθόν ο Γουίφεν είχε κάνει πέρασμα από την θρυλική σειρά «Game of Thrones» και μάλιστα βρισκόταν στα γυρίσματα ενός από τα πιο ιστορικά επεισόδια, εκείνο του... ματωμένου γάμου ονόματι «The Rains of Castamere». Όλα ξεκίνησαν, όταν η αδερφή του, Ελισάβετ, είχε πάρει ένα πολύ καλό ρόλο στην σειρά ως μία από τις κόρες του «Frey». Ο πατέρας του Γουίφεν, μέχρι εκείνη την στιγμή δεν τον άφηνε να παρακολουθεί τα επεισόδια, λόγω της αγριότητας και της ωμότητας της σειράς, ωστόσο ο ίδιος την παρακολουθούσε και ειδικά απ' όταν η Ελισάβετ συμμετείχε.

Την ημέρα των γυρισμάτων του χαρακτηριστικά σκληρού επεισοδίου του «ματωμένου γάμου» οι άνθρωποι της παραγωγής αντιλήφθηκαν πως θα χρειάζονταν πολλούς κομπάρσους κι εκεί επιστρατεύτηκε ο Ντάνιελ με τον δίδυμο αδερφό του, Νέιθαν. «Στη σκηνή μας, ήμασταν στο σαλόνι, καθισμένοι στα κάτω σκαλιά, όταν μπήκαν οι Starks», θυμάται ο Γουίφεν, ο οποίος ήταν μόλις 11 χρονών, όταν γυρίστηκε το επεισόδιο, που προβλήθηκε στην τηλεόραση δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2013.

Μπορεί ο Γουίφεν να μην έφτασε στον γνωστό... σιδερένιο θρόνο, όμως ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ως πρωταθλητής στα 800 μέτρα με χρόνο 7:38.19 , μπροστά από τον Αμερικανό Ρόμπερτ Φίνκε (7:38.75) και τον Ιταλό Γκρεγκόριο Παλτρινιέρι χάλκινο (7:39.38). Βέβαια, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στη μικρή οθόνη, καθώς δεν απέκλεισε πως θα μπορούσε να συνεχίσει στην υποκριτική αν του γινόταν η κατάλληλη σειρά, όπως για παράδειγμα το «House of Dragons» και τότε θα έβρισκε τον χρόνο να το κάνει.

© Imago

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });