Ντόμπριτς: «Με λίγη δόση τύχης και το τέλειο παιχνίδι μπορούμε να νικήσουμε»

Όγκνιεν Ντόμπριτς

i

© FIBA

Ντόμπριτς: «Με λίγη δόση τύχης και το τέλειο παιχνίδι μπορούμε να νικήσουμε»

Sportal newsroom 15:39 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 08.08.2024

Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς φάνηκε αισιόδοξος για τον ημιτελικό ανάμεσα στην Σερβία και την Team USA τονίζοντας πως η ομάδα του έχει τεράστια επιθυμία.

Λίγες ώρες απομένουν για το τζάμπολ του αγώνα της Σερβίας με την Team USA στον ημιτελικό (08/08, 22:00) του Ολυμπιακού τουρνουά με στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς μπορεί και τις δύο τελευταίες φορές που αντιμετώπισε τις ΗΠΑ να ηττήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, μία στο μεταξύ τους φιλικό και μία στο παιχνίδι των ομίλων, όμως όπως δήλωσε και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς η επιθυμία είναι μεγάλη και μπορούν να νικήσουν και με λίγη βοήθεια από την τύχη.

Δεν προπονήθηκε ο Εμπίντ - Καμία ανησυχία στην Team USA ενόψει ημιτελικού

Δεν προπονήθηκε ο Εμπίντ - Καμία ανησυχία στην Team USA ενόψει ημιτελικού

Ο Τζοέλ Εμπίντ μετά από τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον αστράγαλο στον προημιτελικό με τη Βραζιλία, δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Team USA για τον ημιτελικό με τη Σερβία.

Οι δηλώσεις του Όγκνιεν Νρόμπριτς:

«Δεν έχω να πω κάτι. Όλοι ξέρουμε τι ομάδα έχουν οι ΗΠΑ, έχουμε ξαναπαίξει μαί τους. Ξέρουμε τις μας περιμένει σε αυτό το παιχνίδι και πόσο απαιτητικό είναι πνευματικά και σωματικά», δήλωσε αρχικά ο Ντόμπριτς, για να προσθέσει κλείνοντας σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν οι Σέρβοι για να νικήσουν:

«Είναι ο ημιτελικός των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχει έλλειψη επιθυμίας. Με λίγη δόση τύχης και το τέλειο παιχνίδι μπορούμε να νικήσουμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });