Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ αθλήτρια του στίβου, μέλος της Ολυμπιακής ομάδας

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ αθλήτρια του στίβου, μέλος της Ολυμπιακής ομάδας

Sportal newsroom 17:22 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 16.07.2024

Ελληνίδα αθλήτρια, μέλος της ομάδας στίβου, που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

«Βόμβα» στον ελληνικό αθλητισμό λίγες ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, αφού αθλήτρια του στίβου βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. Η εν λόγω αθλήτρια είναι μέλος της Ολυμπιακής ομάδας, που αποτελείται από 14 αθλητές και αθλήτριες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportsfeed, τόσο η ΕΟΕ όσο και ο ΣΕΓΑΣ έχουν ενημερωθεί για την ύπαρξη του θετικού δείγματος. Αμφότερα τα όργανα αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση για το γεγονός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αθλήτρια έχει δικαίωμα να ζητήσει να ελεχθεί και το δεύτερο δείγμα που έχει δώσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportsfeed, δεν μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση του συγκεκριμένου μέλους της Ολυμπιακής ομάδας. Από εκεί και πέρα, φαντάζει δύσκολο έως απίθανο η συγκεκριμένη αθλήτρια να καταφέρει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η Ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας αποτελείται από 101 μέλη. Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιουλίου και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 11 Αυγούστου.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });