Ντουντουνάκη: «Δεν είμαι ικανοποιημένη»

Ντουντουνάκη: «Δεν είμαι ικανοποιημένη»

Sportal newsroom 13:17 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 27.07.2024

Η Άννα Ντουντουνάκη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι έμεινε εκτός ημιτελικών στα 100 μέτρα πεταλούδα στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Εκτός ημιτελικών στα 100 μέτρα πεταλούδα έμειναν η Άννα Ντουντουνάκη και η Γεωργία Δαμασιώτη. Η 21χρονη αθλήτρια του Ωκεανού κατέλαβε την έβδομη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά με χρόνο 58.72 δευτερόλεπτα. Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, που είναι μέλος της Team Future της bwin κατέλαβε την έβδομη θέση στην τρίτη προκριματική σειρά με χρόνο 58.14 δευτερόλεπτα.

Η Άννα Ντουντουνάκη μετά το τέλος του προκριματικού δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό της. Η έμπειρη κολυμβήτρια, που είναι μέλος της Team Future της bwin σημείωσε ότι ο ημιτελικός ήταν μέσα στις δυνατότητές της.

«Δεν είμαι ικανοποιημένη, είχα δουλέψει παρά πολύ αλλά δυστυχώς δεν βγήκε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ήταν στις δυνατότητες μου να περάσω και να πάω παρακάτω. Σίγουρα, είχα δουλέψει για πολύ περισσότερα πράγματα. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση η φετινή χρόνια, τραυματίστηκα. Πίστευα ότι ήμουν έτοιμη» δήλωσε μετά τον αποκλεισμό της η Ντουντουνάκη που θα αγωνιστεί ακόμα με την 4x100 μικτή mixed.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });