Ο Ντουέιν Ουέιντ έδειξε τις δύο πιο μεγάλες «απειλές» για την Team USA στο δρόμο για το χρυσό

Ο Ντουέιν Ουέιντ έδειξε τις δύο πιο μεγάλες «απειλές» για την Team USA στο δρόμο για το χρυσό

Sportal newsroom 10:21 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 05.08.2024

Με το Ολυμπιακό τουρνουά να φτάνει στην προημιτελική φάση του, ο Ντουέιν Ουέιντ κατονόμασε τις δύο χώρες που θεωρεί ως τις πιο σημαντικές απειλές για την Team USA στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο.

Η φάση των ομίλων του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ ολοκληρώθηκε και πλέον η διαδικασία μπαίνει στην πιο ενδιαφέρουσα φάση της, αυτή των προημιτελικών. Στην οκτάδα βρίσκεται και η Εθνική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στον πρώτο προημιτελικό της Τρίτης, στην Accor Arena.

Ο Ντουέιν Ουέιντ βρίσκεται στο Παρίσι, ως σχολιαστής του αμερικανικού δικτύου και μιλώντας για τα φαβορί για μετάλλιο αναφέρθηκε στις δύο ομάδες που αποτελούν τις μεγαλύτερες απειλές για την Team USA στο δρόμο για το χρυσό. Μάλιστα ανάμεσα σε αυτές δεν έβαλε την αντίπαλο της ομάδας του Στιβ Κερ στη φάση των ομίλων, Σερβία.

Η κίνηση-έκπληξη του Κερ με τον Ντουράντ ενόψει των νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων

Η κίνηση-έκπληξη του Κερ με τον Ντουράντ ενόψει των νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Κέβιν Ντουράντ αποτελεί βασικό επιθετικό πόλο της Team USA στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Στιβ Κερ να έχει βρει τρόπο να κρατήσει ισορροπίες σε ένα «λαμπερό» ρόστερ.

«Προφανώς η Γερμανία και ο Καναδάς. Με γυμνό μάτι θα πίστευες ότι αυτές οι δύο είναι πιθανώς οι μεγαλύτερες απειλές», είπε χαρακτηριστικά ο Flash, ενόψει των προημιτελικών, ενώ στο ερώτημα εάν σκέφτεται καριέρα μόνιμου σχολιαστή αγώνων ήταν ξεκάθαρος.

«Δεν είμαι αναλυτής, δεν πήγα σε σχολείο για να γίνω άνθρωπος που περιγράφει. Αλλά μου αρέσει να μιλάω για το παιχνίδι και χαίρομαι που όλοι απολαμβάνουν την οπτική μου επειδή είναι δική μου και κάποιος ακούει αυτά που βλέπω και τώρα μιλούν για το παιχνίδι», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του θρύλου των Μαϊάμι Χιτ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });