Ο Μόντο Ντουπλάντις και η Σάρα Σέστρεμ πήραν δώρο από ένα χρυσό αυτοκίνητο
i

© IMAGO / Bildbyran

Ο Μόντο Ντουπλάντις και η Σάρα Σέστρεμ πήραν δώρο από ένα χρυσό αυτοκίνητο

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:36 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:37 - 20.08.2024

Ο Μόντο Ντουπλάντις και η Σάρα Σέστρεμ παρέλαβαν από ένα χρυσό αυτοκίνητο, δώρο του κοινού τους χορηγού.

Ο Μόντο Ντουπλάντις και η Σάρα Σέστρεμ ξεχώρισαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο αθλητής του άλματος επί κοντώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα βελτιώνοντας το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6,25 μέτρα.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Η 31χρονη κολυμβήτρια, που συμμετείχε για πέμπτη διαδοχική φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 50 και τα 100 μέτρα ελεύθερο. Έφτασε, έτσι τα πέντε μετάλλια στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Οι δύο σπουδαίοι Σουηδοί αθλητές βρέθηκαν για χάρη κοινού τους χορηγού στην Στοκχόλμη. Αμφότεροι παρέλαβαν από ένα χρυσό αυτοκίνητο της εταιρείας polestar και μίλησαν για τα επόμενα σχέδιά τους. Το όχημα που παρέλαβαν ήταν μοναδικό αφού ήταν σχεδιασμένο «50 & 100 μέτρα ελεύθερο» σε εκείνο που παραδόθηκε στη Σέστρεμ και «Παγκόσμιο ρεκόρ 6,25 μέτρα» στο αυτοκίνητο του Ντουπλάντις.

Οι δύο αθλητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τα καινούργια τους οχήματα. Η Σάρα Σέστρεμ, αν και 31 ετών, έχει στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες το 2028. Προς το παρόν, πάντως, απολαμβάνει τις διακοπές της με πιλάτες, αναρρίχηση και τζόκινγκ.

«Ακόμα κι αν κερδίσεις χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, η ζωή επιστρέφει στο φυσιολογικό όταν φτάσεις σπίτι. Είναι αρκετά ωραίο. Η ζωή συνεχίζεται ως συνήθως, είσαι σπίτι, πλένεις ρούχα και κουρεύεις το γρασίδι. Κάνεις δουλειές του σπιτιού, όπως πριν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάρα Σέστρεμ.

Ο Μόντο Ντουπλάντις πέρασε μέρος των διακοπών του, μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, στην Ελλάδα. Ο Σουηδός αθλητής συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Ζυρίχη, όπως θα αναμετρηθεί μάλιστα σε αγώνα 100 μέτρων με τον Κάρστεν Βάρχολμ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Δεν έχω χάσει τη φόρμα μου εδώ και μιάμιση εβδομάδα, αλλά δεν έχω προπονηθεί όσο συνήθως πριν από τους αγώνες. Αυτό το δεύτερο μέρος της σεζόν είναι πολύ ωραίο. Είναι λίγο πιο χαλαρό και έχει περάσει ήδη το πιο μεγάλο κομμάτι. Η πίεση έχει φύγει, αλλά όταν ο πήχης είναι εκεί, θέλω να πηδήξω όσο πιο ψηλά γίνεται», σημείωσε ο παγκόσμιος ρέκορντμαν του άλματος επί κοντώ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });