Ο Τούρκος viral σκοπευτής Ντίκετς «σημάδεψε» και τον ρέκορντμαν Ντουπλάντις (vids)

Αρμάντ Ντουπλάντις & Γιουσούφ Ντίκετς

Ο Τούρκος viral σκοπευτής Ντίκετς «σημάδεψε» και τον ρέκορντμαν Ντουπλάντις (vids)

Κώστας Τόπας 10:15 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 06.08.2024

Αφού έγραψε ιστορία, ο Μόντο Ντουπλάντις πανηγύρισε αποθεώνοντας τον Τούρκο σκοπευτή Γιουσούφ Ντίκετς, που λίγες μέρες πριν είχε γίνει viral κατακτώντας αργυρό μετάλλιο...

Ο Μόντο Ντουπλάντις δεν έχει αντίπαλο στο άλμα επί κοντώ. Ο Σουηδός αθλητής έκανε τον κόσμο να... παραμιλά χθες το βράδυ, βελτιώνοντας το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού με 6.25 μ.

Αμέσως μετά το σπουδαίο επίτευγμά του, ο Σουηδός αποθέωσε τον τούρκο σκοπευτή Γιουσούφ Ντίκετς, που λίγες μέρες πριν είχε γίνει viral κατακτώντας αργυρό μετάλλιο...

Συγκεκριμένα, ο Ντουπλάντις μιμήθηκε τον σκοπευτή Γιουσούφ Ντίκετς, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του. Ο Τούρκος συγκέντρωσε τα φώτα πάνω του την παγκόσμια προσοχή όταν κέρδισε τη 2η θέση στον τελικό του αεροβόλου στα 10 μέτρα.

Εκείνο το γεγονός που είχε κάνει το επίτευγμά του εντυπωσιακό ήταν ότι εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο χωρίς τη βοήθεια ειδικών γυαλιών, σε αντίθεση με τους συναθλητές του, αλλά και στάση του σώματός του, το να πυροβολεί με το χέρι στην τσέπη, κάτι που έδειξε αυτοπεποίθηση τουλάχιστον. Και η εικόνα του έκανε τον γύρο του κόσμου σε 80 δευτερόλεπτα.

Από την πλευρά του, ο καταπληκτικός Σουηδός αθλητής έκανε έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Μόντο Ντουπλάντις είχε μόνο επιτυχημένα άλματα εξασφαλίζοντας το χρυσό μετάλλιο, σε έναν αγώνα όπου ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στη συνέχεια, ο Μόντο Ντουπλάντις έβαλε τον πήχη στα 6,10 μέτρα, που πέρασε με την πρώτη. Έτσι, ο Σουηδός έκανε δικό του και το Ολυμπιακό ρεκόρ που ανήκε στον Τιάγκο Μπραζ από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ο Σουηδός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί.

Ο Μόντο Ντουπλάντις στη συνέχεια επιχείρησε στα 6,25 μέτρα για να βελτιώσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Σουηδός απέτυχε στα δύο πρώτα του άλματα, αλλά στο τρίτο τα κατάφερε ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });