Η ανεκπλήρωτη επιθυμία της μητέρας του Ντουράντ: «Αν είχε μείνει με τον Κάρι, θα είχαν πάρει 20 πρωταθλήματα»!

Η ανεκπλήρωτη επιθυμία της μητέρας του Ντουράντ: «Αν είχε μείνει με τον Κάρι, θα είχαν πάρει 20 πρωταθλήματα»!

Γιάννης Πάλλας 16:10 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 13.08.2024

Η μητέρα του Κέβιν Ντουράντ Γουάντα εξήγησε πως αν δεν είχε «διαλυθεί» το δίδυμο Κάρι-Ντουράντ θα έπαιρνε 20 πρωταθλλήματα

Μια επιθυμία της που έμεινε ανεκπλήρωτη αποκάλυψε η μητέρα του Κέβιν Ντουράντ, Γουάντα, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του παρισιού από την Team USA.

Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως αν δεν είχε αποχωρήσει από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ο υιός της θα είχαν δημιουργήσει με τον Στεφ Κάρι «δυναστεία» στο ΝΒΑ!

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, παρουσία και της μητέρας του Στεφ Κάρι, Σόνια, η μητέρα του Ντουράντ αναφέρθηκε στις θυσίες που έκανε για τον 36χρονο άσο, αλλά και το πόσο αυτός την έκανε περήφανη.

«Δεν ήθελα να φύγει. Θα είχαμε 20 δαχτυλίδια τώρα. Και αυτό ήταν πριν από 10 χρόνια. Τόσο καλοί ήταν», είπε χαρακτηριστικά η Γουάντα Ντουράντ.

Ο 36χρονος σούπερ σταρ πήγε στους Γουόριορς το 2016 και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, το 2017 και το 2018, ενώ το 2019 τραυματίστηκε αρχικά στη γάμπα και εν συνεχεία υπέστη ρήξη αχιλλείου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Κοντά στον ΡαϊΚουάν Γκρέι η ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:52 - 13.08.2024

Κοντά στον ΡαϊΚουάν Γκρέι η ΑΕΚ Betsson

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι είναι ο «εκλεκτός» του Ντράγκαν Σάκοτα για τη θέση του αθλητικού σέντερ στην ΑΕΚ Betsson της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση βρίσκεται κοντά σε deal με τον εκρηκτικό ψηλό.

Χωρίς αμφιβολία εκείνη η ομάδα των Γουόριορς με τους Κάρι, Ντουράντ και Τόμπσον προκαλούσε «τρόμο» στους αντιπάλους και έμοιαζε ανίκητη. Το επιβεβαίωνε με την παρουσία της στο παρκέ, όμως ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ και η αποχώρηση του στη συνέχεια τα άλλαξαν όλα...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });