Ο Ντουράντ πάτησε παρκέ - Θετικό βήμα ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Ντουράντ πάτησε παρκέ - Θετικό βήμα ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Sportal newsroom 17:57 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 17.07.2024

Ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να μην προπονήθηκε στο Άμπου Ντάμπι, όμως πάτησε παρκέ κάνοντας ένα θετικό βήμα για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Team USA βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, όπου και προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δίνοντας μάλιστα και τις φιλικές της αναμετρήσεις.

Ο Κέβιν Ντουράντ παρέμενε εκτός προπονήσεων της Εθνικής ΗΠΑ, λόγω προβλήματος στη γάμπα, κάτι το οποίο μεγάλωσε την ανησυχία στις τάξεις της ομάδας.

Οι προβλέψεις των Αμερικανών έλεγαν πως ο σταρ των Σανς θα καταφέρει να προπονηθεί στο Άμπου Ντάμπι, ωστόσο έπεσαν έξω σύμφωνα με δημοσιογράφο του «Athletic».

Ο Ντουράντ βρέθηκε από νωρίς σήμερα (17/07) στο γήπεδο και πάτησε παρκέ κάνοντας την προπόνησή του δείχνοντας πως είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του και στην ενσωμάτωση στην Team USA ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υπενθυμίζουμε πως θα αναμετρηθούν σήμερα (17/07, 19:00) σε φιλικό ματς με την Σερβία στο Άμπου Ντάμπι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });