Καθυστέρηση στον τελικό του Ντούσκου
i

© Intime

Καθυστέρηση στον τελικό του Ντούσκου

Πηνελόπη Παπαδήμου 11:51 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 03.08.2024

Ο τελικός του σκιφ ανδρών με τη συμμετοχή του Στέφανου Ντούσκου θα καθυστερήσει εξαιτίας προβλημάτων στη μετακίνηση των αθλητών.

Τουλάχιστον μία ώρα θα πρέπει να περιμένει ο Στέφανος Ντούσκος για να αγωνιστεί στον τελικό τους σκιφ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο αγώνας με τη συμμετοχή του Έλληνα κωπηλάτη ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 11:30 ώρα Ελλάδας (10:30 τοπική), ωστόσο όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν τις 12:30 ώρα Ελλάδας (11:30 τοπική)

Η αλλαγή αυτή έγινε εξαιτίας προβλημάτων στη μετακίνηση των αθλητών από το Ολυμπιακό χωριό στην εγκατάσταση της κωπηλασίας. Θυμίζουμε ότι το Σάββατο γίνεται στο Παρίσι και η ποδηλασία δρόμου και η κατάσταση στους δρόμους θα είναι δύσκολη.

Οι διοργανωτές δεν πρόβλεψαν σωστά τους χρόνους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο θέμα στις μετακινήσεις. Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, ότι έχουν υπάρξει αρκετά παράπονα για τις μετακινήσεις στο Παρίσι που γίνονται δύσκολα, ενώ υπήρξε και το περιστατικό όπου οι Έλληνες πολίστες σήκωσαν παρκαρισμένο προκειμένου να διευκολυνθεί και να περάσει το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα.

Περισσότερα σε λίγο...

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });