Ντούσκος: «Συγγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή τη φορά»
i

© Intime

Ντούσκος: «Συγγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή τη φορά»

Sportal newsroom 18:11 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 03.08.2024

Ο Στέφανος Ντούσκος μέσω ανάρτησης στο instagram ζήτησε συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες.

Την έκτη θέση στον τελικό του σκιφ στους Ολυμπιακούς κατέλαβε ο Στέφανος Ντούσκος. Ο Έλληνας αθλητής, που υπερασπιζόταν για το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει στο Τόκιο, ήταν μέσα στη μάχη για τα μετάλλια στα πρώτα 1500 μέτρα, ωστόσο μετά δεν είχε άλλες δυνάμεις και τερμάτισε στην έκτη θέση.

Ο Στέφανος Ντούσκος, μετά τον τερματισμό του, ξέσπασε κατά του προπονητή και της ομοσπονδίας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο έκανε λόγο για λάθος αποφάσεις που τον επηρέασαν προσθέτοντας ότι κοιμήθηκε μόλις τρεις πριν τον τελικό του.

Ο Στέφανος Ντούσκος επανήλθε με ανάρτηση στο instagram. Ο 27χρονος αθλητής ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες, ωστόσο έδωσε σύνθημα για την επόμενη μέρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σήμερα δυστυχώς δεν κατάφερα να γυρίσω πίσω με ένα μετάλλιο. Στο τέλος όμως της ημέρας αυτό είναι πρωταθλητισμός, οποίος είναι στην καλύτερη του μέρα κερδίζει στις λεπτομέρειες και για εμένα δεν ήταν αυτή η μέρα. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο συγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή την φορά αλλά θα υπάρξει και συνέχεια για εμένα γιατί ένα πράγμα που έχω μάθει τόσα χρόνια στο κουπί είναι το ότι όσο και αν πονάς όσο και αν αδικιέσαι μην τα παρατάς ποτέ! Μέσα από μεγάλες δυσκολίες κατάφερα να κερδίσω ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και αυτό είναι που μου δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Εις το επανιδείν», ανέφερε ο Στέφανος Ντούσκος.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });