Ο Ντουράντ χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον μεγαλύτερο αστέρα του τουρνουά μπάσκετ

Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ

i

USA BASKETBALL

Ο Ντουράντ χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον μεγαλύτερο αστέρα του τουρνουά μπάσκετ

Νίκος Καλαμπάκας 23:15 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 25.07.2024

Ο Κεβιν Ντουράντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο παίκτης της Team USA αναφέρθηκε στους μεγαλύτερους αστέρες του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ και έβαλε στη συζήτηση τον Greek Freak και τον Γιόκιτς!

Αν υπάρχει μια ομάδα την οποία ο κόσμος επιθυμεί να θαυμάσει στο μπάσκετ αυτή την εποχή, δεν είναι άλλη από την Team USA.

Η ομάδα των ΗΠΑ είναι γεμάτη από αστέρες του NBA και το τουρνουά Μπάσκετ θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον σε πολλές πλευρές του πλανήτη.

Μια ομάδα γεμάτη με παίκτες που λατρεύονται σε όλον τον πλανήτη, κουβαλούν την ταμπέλα των «σούπερ σταρ» και σίγουρα είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Οι Αμερικάνοι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στη Λιλ. Οι παίκτες εκπροσωπήθηκαν από τους Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι. Ο πρώτος μάλιστα, θέλησε να αποθεώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χαρακτηρίζοντας ως τον μεγαλύτερο στρ του τουρνουά, μετά τους παίκτες της Team USA.

Συγκεκριμένα, ο KD ρωτήθηκε ποιος είναι ο μεγαλύτερος σταρ των Ολυμπιακών Αγώνων αν εξαιρεθεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και ανέφερε πρώτα το όνομα του Αντετοκούνμπο και μετά του Γιόκιτς:

«Ο Γιάννης ίσως. Ο Γιόκιτς. Το παιχνίδι είναι διεθνές και υπάρχουν τεράστιοι σταρ», είπε ο Ντουράντ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });