Ο Τζόκοβιτς έστειλε στη σύνταξη τον Μάθιου Έμπντεν «Μια μέρα θα πω στο γιό μου για αυτόν»

Ο Τζόκοβιτς έστειλε στη σύνταξη τον Μάθιου Έμπντεν «Μια μέρα θα πω στο γιό μου για αυτόν»

Sportal newsroom 20:52 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 27.07.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες κόντρα στον Μάθιου Έμπντεν, έναν αντίπαλο που ήταν ξεκάθαρα ένα επίπεδο κάτω και έτσι πήρε μια πολύ εύκολη νίκη.

Ωστόσο, ήταν μεγάλη τιμή για τον Αυστραλό να αγωνίζεται με τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών, κάτι που τόνισε στη δήλωσή του μετά τον αγώνα.

Η τύχη βοήθησε τον Μάθιου Έμπντεν να φτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, του Παρισιού αφού δεν έχει αγωνιστεί στο μονό εδώ και δύο χρόνια.

Οι πιο.... οικονομικοί Ολυμπιακοί Αγώνες της τελευταίας 20ετίας αυτοί του Παρισιού - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

Οι πιο.... οικονομικοί Ολυμπιακοί Αγώνες της τελευταίας 20ετίας αυτοί του Παρισιού - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν ένα... ακριβό χόμπι και η εταιρεία «World Visualized» γνωστοποίησε τη λίστα με τις πιο δαπανηρές διοργανώσεις των τελευταίων ετών. Αυτή στο Παρίσι αποτελεί την πιο φθηνή της τελευταίας 20ετίας, με την Ελλάδα από την άλλη να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην κατάταξη.

«Δεν έπαιξα για δύο χρόνια, αλλά δεν αποσύρθηκα ποτέ, τώρα το κάνω, και με ποιον τρόπο, ενάντια στον καλύτερο, είναι πολύ ωραίο, αποσύρομαι επίσημα μετά από αυτό, είχα στόχο να κερδίσω στο τέλος τουλάχιστον ένα παιχνίδι» ήταν τα πρώτα του λόγια του Αυστραλού μετά τον αγώνα με τον Τζόκοβιτς.

«Δεν κράτησε πολύ, αλλά ήταν καλό. Ήταν ωραία. Έπαιξα με τον Φέντερερ, τον Μάρι... Αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να κερδίσεις βαθμούς απέναντι στον Νόβακ».

«Ήταν ενδιαφέρον, είμαι χαρούμενος γιατί αποσύρθηκα από το απλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κόντρα στον Νόβακ».

«Μια μέρα θα μπορώ να μιλήσω για αυτόν τον γιο μου». «Είπα στον Νόβακ ότι αποσύρομαι, μου απάντησε «Συγγνώμη». Είμαι χαρούμενος με όλο αυτό, του εύχομαι ένα χρυσό Ολυμπιακό γιατί μόνο αυτό του λείπει».

Στον δεύτερο γύρο, ο Τζόκοβιτς μπορεί να παίξει με τον Ραφαέλ Ναδάλ, του οποίου ο πρώτος αντίπαλος είναι ο Μάρτον Φούτσοβιτς.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });