Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Χρήστου

Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Χρήστου

Νίκος Καλαμπάκας 22:31 - 01.08.2024

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έστειλε συγχαρητήρια στον αθλητή του.

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιου και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έδωσε στον αθλητή τα συγχαρητήριά του!

Η ομάδα του Πειραιά είδε τον πρωταθλητή της να θριαμβεύει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και λίγο μετά τη λήξη του αγώνα του, με ανάρτησή της στα social media, συνεχάρη τον αθλητή της:

«Μυθικός, θρυλικός, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Ο πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία στο Παρίσι, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα 200μ. ύπτιο!

Το πρώτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης, ανήκει, πλέον, στον τεράστιο αθλητή του Θρύλου!

Ο «ερυθρόλευκος» κολυμβητής, μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στα 100μ. ύπτιο, συμμετείχε για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων και κατάφερε κάτι απίθανο, ιστορικό, ανεπανάληπτο στη γαλλική πρωτεύουσα, αναδείχθηκε δεύτερος σε όλο τον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!

Στον τελικό του αγωνίσματος στη Γαλλία, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε εξαιρετικά, έκανε τρομερά «περάσματα» στο πρώτο 100άρι (26.39 στο 50αρι, 54.90 στο 100αρι) και τα έδωσε όλα στο τέλος, φτάνοντας μια «ανάσα» από το χρυσό μετάλλιο στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, πετυχαίνοντας και Πανελλήνιο ρεκόρ, με την απίστευτη επίδοση 1:54.82 (πρώτος ο Ούγγρος Χούμπερτ Κος, με 1:54.26)», αναφέρουν στην ανάρτησή τους οι ερυθρόλευκοι.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });