Αναβολή του τριάθλου ανδρών λόγω της ποιότητας του νερού του Σηκουάνα
i

©imago

Αναβολή του τριάθλου ανδρών λόγω της ποιότητας του νερού του Σηκουάνα

Sportal newsroom 09:34 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 30.07.2024

Νεότερα τεστ έδειξαν πως ποιότητα νερού του ποταμού Σηκουάνα δεν είναι και η καλύτερη, με αποτέλεσμα το τρίαθλο ανδρών να αναβληθεί για την Τετάρτη (31/7).

Τα νερά του Σηκουάνα συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά τις αναβολές των προπονήσεων για το τρίαθλο για δύο συνεχόμενες μέρες, σήμερα ήρθε και η αναβολή του αγώνα.

Συγκεκριμένα το κολυμβητικό σκέλος θα γινόταν σήμερα το πρωί (30/7), αλλά μετά από νέα τεστ, η ποιότητα των νερών του περίφημου ποταμού δεν ήταν ξανά η καλύτερη με αποτέλεσμα να φέρει την αναβολή του αγωνίσματος για μία μέρα μετά. Δηλαδή την Τετάρτη (31/7).

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών την Τρίτη (30/7)

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών την Τρίτη (30/7)

Ο αγώνας των Εθνικών ομάδων μπάσκετ και πόλο αλλά και ο προημιτελικός αγώνας του Στέφανου Ντούσκου ξεχωρίζουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες την Τρίτη 30 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως στον Σηκουάνα θα γινόταν και οι προπονήσεις για το τρίαθλο, αλλά είχαν αναβληθεί για τον ίδιο λόγο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές φαινόταν αρκετά σίγουροι πως ο αγώνας θα γινόταν κανονικά την Τρίτη, κάτι που όμως δεν έγινε, αφού αναβλήθηκε το κολυμβητικό σκέλος του τριάθλου.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (28/7) μάλιστα οι Γάλλοι είχαν προειδοποιήσει πως η βροχή, ήταν πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στην ποιότητα του νερού του ποταμού. Μέχρι στιγμής πάντως το «στοίχημα» για τη διεξαγωγή αθλημάτων στον Σηκουάνα δεν έχει πάει και πολύ καλά, μιας και συνεχώς υπάρχουν αναβολές λόγω της ποιότητας των νερών του.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });