Απίθανες Βελγίδες έκαναν πάρτι κόντρα στην Ιαπωνία και προκρίθηκαν στα προημιτελικά
i

© FIBA

Απίθανες Βελγίδες έκαναν πάρτι κόντρα στην Ιαπωνία και προκρίθηκαν στα προημιτελικά

Sportal newsroom 14:40 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 04.08.2024

Ένα ματς έπος διεξήχθη ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιαπωνία με την Έμα Μίσεμαν να κάνει καταπληκτικό παιχνίδι για να οδηγήσει την εθνική της ομάδα στα νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Βελγίου ήθελε να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό της απέναντι στην Ιαπωνία στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά για να καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Έτσι κι έγινε και οι Βελγίδες ενώ μετρούσαν δύο ήττες στην διοργάνωση έκανε το θαύμα την πιο κατάλληλη στιγμή. Με μπροστάρισσα την παίκτρια της ΦενέρμπαχτσεΈμα Μίσεμαν που σημείωσε 30 πόντους με 13/19 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/1 βολή, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, το Βέλγιο υπερίσχυσε με 85-58 της Ιαπωνίας.  Ακολούθησε η Ελίς Ραμέ με 16 πόντους, ενώ για την Ιαπωνία, η Χαγιάσι μέτρησε 13 πόντους.

«Ευχαριστούμε Μπόγκνταν»: Ο... ηγέτης της ορδής έκανε το δώρο στην Ελλάδα κι έγραψε ιστορία με την εθνική Σερβίας

«Ευχαριστούμε Μπόγκνταν»: Ο... ηγέτης της ορδής έκανε το δώρο στην Ελλάδα κι έγραψε ιστορία με την εθνική Σερβίας

Η Ελλάδα βρίσκεται στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων και πέρα από τη δική της νίκη κόντρα στην Αυστραλία στην τελευταία αγωνιστική, το οφείλει σε μεγάλο βαθμό και στην ευρεία νίκη της Σερβίας απέναντι στο Νότιο Σουδάν, όπου πρωταγωνίστησε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Οι τυπικά γηπεδούχες μηδένισαν το goal average τους με τους 27 πόντους διαφορά και κλείδωσαν την σπουδαία πρόκριση στα νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα δεκάλεπτα: 7-19, 23-39, 39-61, 58-85

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });