Αποκλεισμός για Σάκκαρη, Παπαμιχαήλ στο διπλό
i

© IMAGO / Xinhua

Αποκλεισμός για Σάκκαρη, Παπαμιχαήλ στο διπλό

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:21 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 30.07.2024

Η Μαρία Σάκκαρη και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκαν από τις Ντανιέλ Κόλινς/Ντεζιρέ Κράβτσικ και αποχαιρέτησαν το Ολυμπιακό τουρνουά του διπλού γυναικών.

Στον πρώτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη και της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στο διπλό γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Οι Ελληνίδες τενίστριες ηττήθηκαν 6-1, 6-3 από τις Αμερικανίδες Ντανιέλ Κόλινς/Ντεζιρέ Κράβτσικ.

Το έργο των Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο αφού οι αθλήτριες από τις ΗΠΑ είναι στο Νο.4 του ταμπλό και θεωρούνται εκ των φαβορί για ένα μετάλλιο. Οι Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κράβτσικ ήταν πολύ πιο έμπειρες και δεμένες, κάτι που φάνηκε και στο κορτ.

Οι Αμερικανίδες κατέκτησαν με μεγάλη άνεση το πρώτο σετ. Το ελληνικό δίδυμο προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστικό στο δεύτερο, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν φανερή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη προερχόταν από σκληρή ήττα κόντρα στη Μάρτα Κόστγιουκ στον τρίτο γύρο του μονού γυναικών.

Ωστόσο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επανήλθε στο κορτ σχεδόν 1,5 ώρα αργότερα για να χαρίσει μία σημαντική εμπειρία στη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που έκανε το ντεμπούτο της σε Ολυμπιακούς αγώνες. Οι Αμερικανίδες θα αντιμετωπίσουν στον δεύτερο γύρο τις Λουντμπίλα και Νταντίια Κίχενοκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το ελληνικό τένις, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες και στα πέντε τουρνουά (μονό ανδρών και γυναικών, διπλό ανδρών και γυναικών και μικτό διπλό) συνεχίζει με έναν εκπρόσωπο, τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα κοντραριστεί με τον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπαέζ στον τρίτο γύρο. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 13:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });