Αποκλεισμός με ιππόν για την Τελτσίδου
i

©intime

Αποκλεισμός με ιππόν για την Τελτσίδου

Sportal newsroom 12:57 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 31.07.2024

Η Ελισάβετ Τελτσίδου γνώρισε τον αποκλεισμό με ιππόν στην κατηγορία των 70 κιλών των Ολυμπιακών Αγώνων από την τζουντόκα από το Βέλγιο, Γκαμπριέλα Βίλεμς.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου μπορεί να ήταν φαβορί, αλλά γνώρισε τον αποκλεισμό με ιππόν από την κατηγορία των 70 κιλών του τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η Ελληνίδα τζουντόκα ήταν απρόσεκτη στον αγώνα και αποκλείστηκε με ίππον από την Γκαμπριέλα Βίλεμς από το Βέλγιο, από την οποία έχει ηττηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Αντίθετα ο Θοδωρής Τσελίδης προκρίθηκε με τον ίδιο τρόπο στους «16» της κατηγορίας των 90 κιλών κερδίζοντας τον Ρόμπερτ Φλορεντίνο από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });