Αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα κολύμβησης της Παραγουάης η Λουάνα Αλόνσο

Αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα κολύμβησης της Παραγουάης η Λουάνα Αλόνσο

Sportal newsroom 20:50 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 28.07.2024

Η Λουάνα Αλόνσο ανακοίνωσε μέσο του λογαριασμού της στο instagram ότι αποσύρεται από την εθνική ομάδα κολύμβησης της Παραγουάης, όπως φαίνεται έκανε την τελευταία της εμφάνιση με το εθνόσημο στο Παρίσι.

Η Λουάνα Αλόνσο είναι μόλις 20 ετών και έχει ήδη αναδείξει την υποψηφιότητά της για μια από τις πιο όμορφες αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Όμως μετά από ένα ποστ στα social media «σόκαρε» τους θαυμαστές της καθώς ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την Εθνική ομάδα.

«Καμία χώρα δεν θέλει να πάθει ότι έπαθε η Ελλάδα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

«Καμία χώρα δεν θέλει να πάθει ότι έπαθε η Ελλάδα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Στην οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων στάθηκε η ιστοσελίδα «National», σε αφιέρωμα που έκανε για τον προϋπολογισμό της διοργάνωσης «Παρίσι 2024».

«Είναι επίσημο πλέον! Αποσύρομαι από την κολύμβηση, σας ευχαριστώ όλους πολύ για την υποστήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη ♥️
Θέλω απλώς να πω ένα ευχαριστώ!».

Η Λουάνα Αλόνσο είναι από την Παραγουάη και είχε την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες πριν από τρία χρόνια στο Τόκιο, όταν αγωνίστηκε στα 100 μέτρα δελφίνι.

Δεν πέτυχε κάποιο σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά προκρίθηκε για άλλη μια φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει όμως τραβήξει τα βλέμματα όλων τόσο για τις εμφανίσεις της, όσο και για το τατουάζ με το έμβλημα των Ολυμπιακών αγώνων στο σώμα της.

Η Παραγουανή αθλήτρια έχει μεγάλο κοινό που την ακολουθεί στα social media πάνω από 200.000 άτομα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αριθμός αυτός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος μετά το πέρας των αγώνων στο Παρίσι.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });