Αποσύρθηκε ο Νόρι, στο τουρνουά του μονού ο Πέτρος Τσιτσιπάς
i

© Intime

Αποσύρθηκε ο Νόρι, στο τουρνουά του μονού ο Πέτρος Τσιτσιπάς

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:17 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 28.07.2024

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο τουρνουά του μονού στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά την απόσυρση του Κάμερον Νόρι.

Μετά τον Στέφανο και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο τουρνουά του μονού στο τένις. Ο μικρός αδερφός του κορυφαίου Έλληνα τενίστα βρίσκεται στο Παρίσι για το διπλό, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να παίξει και στο μονό.

Ο Βρετανός Κάμερον Νόρι αποσύρθηκε από το τουρνουά λόγω τραυματισμού και τη θέση του θα πάρει ο Πέτρος Τσιτσιπάς. Ο 28χρονος Βρετανός θα αγωνιζόταν γύρω στις 17:00 απέναντι τον Ολλανδό Τάλον Γκρίκσπορ.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εναλλακτικές σε αυτή τη διοργάνωση, δίνονται ευκαιρίες στους παίκτες διπλού που είναι ήδη στο Παρίσι. Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που θα έχει διπλή αποστολή, αφού θα αγωνιστεί το βράδυ με παρτενέρ τον αδερφό του και αντιπάλους τους Μπόρζες/Καμπράλ.

Αυτό θα είναι το ντεμπούτο του Πέτρου Τσιτσιπά σε Ολυμπιακούς αγώνες.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });