Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε ο Τζέισον Τέιτουμ στον ημιτελικό με τη Σερβία

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε ο Τζέισον Τέιτουμ στον ημιτελικό με τη Σερβία

Ευτυχία Οικονομίδου 10:33 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 10.08.2024

Το γεγονός ότι ο Τζέισον Τέιτουμ δεν αγωνίστηκε λεπτό στον ημιτελικό της Team USA με τη Σερβία, προκάλεσε πολλές απορίες, όμως υπάρχει εξήγηση.

Ο ημιτελικός του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στη Σερβία και την Team USA ναι μεν είχε αίσιο τέλος για τους Αμερικανούς, αλλά μόχθησαν και λίγο έλειψε να βρεθούν αντιμέτωποι με μία τεράστια αποτυχία. Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα του Στιβ Κερ που έφερε τούμπα το ματς και επέστρεψε από το -17 για να πάρει τη νίκη (95-91) και συνάμα την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, όπου θα συναντήσει τη Γαλλία.

Οι επιλογές του Στιβ Κερ είναι πραγματικότητα πως έχουν προκαλέσει αρκετές απορίες μιας και ο τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν είναι λίγες οι φορές που σε αστέρες του NBA δεν έχει δώσει ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής σε μερικές από τις αναμετρήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΛεΜπρόν - Κάρι - Ντουράντ: Τα... γερόντια της Team USA τραγουδούν ακόμα

ΛεΜπρόν - Κάρι - Ντουράντ: Τα... γερόντια της Team USA τραγουδούν ακόμα

Μία τριάδα για... φίλημα. Οι συγκινητικοί ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ αποδεικνύουν περίτρανα πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και τα δίνουν όλα στον τελευταίο(;) τους χορό με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έτσι έγινε και κόντρα στην παρέα του Νίκολα Γιόκιτς με τον φετινό πρωταθλητή του NBA με τους Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ, αλλά και τον All Star των Ιντιάνα Πέισερς, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, να κάθονται στον πάγκο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης προκαλώντας μεγάλη απορία σε όσους παρακολουθούσαν το ματς, ειδικά όταν οι ΗΠΑ βρίσκονταν το μεγαλύτερο διάστημα σε μειονεκτική θέση κυνηγώντας το σκορ.

Όμως για όλα υπάρχει εξήγηση κι ένας πολύπειρος και πολυνίκης προπονητής όπως είναι ο Στιβ Κερ θα έχει σίγουρα τους λόγους του.

Το πρώτο και τελευταίο «Εμπίντ vs Ουεμπανιάμα» είχε κυριαρχία, έμπνευση και... 70άρα! (vid)

Το πρώτο και τελευταίο «Εμπίντ vs Ουεμπανιάμα» είχε κυριαρχία, έμπνευση και... 70άρα! (vid)

Ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα στη Γαλλία και την Team USA αναμένεται συναρπαστικός ειδικά από την στιγμή που θα παρακολουθήσουμε τη δεύτερη «μονομαχία» ανάμεσα στον Βίκτορ Ουεμπανιάμα και τον Τζοέλ Εμπίντ.

«Δεν έχει να κάνει με κάτι που κάνει ή δεν κάνει ο Τζέισον. Έχει να κάνει με αυτό που βλέπω από τα άλλα παιδιά», εξήγησε χαρακτηριστικά με αφορμή το νέο DNP του Τέιτουμ.

Και πρόσθεσε: «Όπως έχω πει πολλές φορές κατά τη διάρκεια του τουρνουά και τις τελευταίες έξι εβδομάδες, είναι δύσκολο να παίξουν 11 παίκτες. Ακόμα και σε έναν αγώνα ΝΒΑ. Επαναλαμβάνω, δεν έχει να κάνει με τον Τέιτουμ. Έχει να κάνει με τα σχήματα και τον τρόπο που παίζει μαζί η ομάδα, με τον τρόπο που ο Κέβιν Ντουράντ κάλυψε το κενό μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του... Είναι απλά ένα μαθηματικό πρόβλημα και τίποτα περισσότερο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });