Εδώ θα δείτε τον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στη Γαλλία και την Team USA

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Εδώ θα δείτε τον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στη Γαλλία και την Team USA

Ευτυχία Οικονομίδου 08:13 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 10.08.2024

Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Team USA στον τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το χρυσό μετάλλιο.

Όλα είναι έτοιμα για την στιγμή που όλοι περίμεναν. Ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε και το χρυσό μετάλλιο θα κριθεί ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γαλλία και την Team USA.

Οι «τρικολόρε» μόχθησαν για να φτάσουν μέχρι την... πηγή αποκλείοντας τον Καναδά και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία, ενώ οι ΗΠΑ προέρχονται από τη θεαματική τους νίκη κόντρα στη Σερβία, που λίγο έλειψε να είναι μία σοκαριστική ήττα. Η ομάδα του Στιβ Κερ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και για 17 πόντους, όμως έφερε τούμπα το ματς και ανέτρεψε τα δεδομένα με πρωτοστάτες τους παλιούς και έμπειρους, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ.

ΛεΜπρόν - Κάρι - Ντουράντ: Τα... γερόντια της Team USA τραγουδούν ακόμα

ΛεΜπρόν - Κάρι - Ντουράντ: Τα... γερόντια της Team USA τραγουδούν ακόμα

Μία τριάδα για... φίλημα. Οι συγκινητικοί ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ αποδεικνύουν περίτρανα πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και τα δίνουν όλα στον τελευταίο(;) τους χορό με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα δύο φαβορί του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ θα ριχτούν στη «μάχη» το βράδυ του Σαββάτου (10/08) στις 22:30 σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στην «Accor Arena» και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Υπενθυμίζουμε ότι η μοναδική οικοδέσποινα που έχει καταφέρει να πάρει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η Team USA και τώρα η ομάδα του Βενσάν Κολέ στοχεύει στο ακατόρθωτο. Κόντρα στην Team USA που το έχει πετύχει μάλιστα δύο φορές θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία. Η πρώτη ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1984 με ένα νεοσύστατο και σχετικά άπειρο ρόστερ του οποίου μέρος ήταν και ο 21χρονος τότε Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και ο συνομήλικός του, Πάτρικ Γιούινγκ, με τους Αμερικάνους να κάνουν δικό τους το χρυσό ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ισπανίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });