Είδαν μαζί τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, Ζαγκλής και Μοτεγιούνας

Είδαν μαζί τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, Ζαγκλής και Μοτεγιούνας

Sportal newsroom 12:35 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 11.08.2024

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία και σημειολογία για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής και ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτεγιούνας, παρακολούθησαν μαζί τον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα σε Γαλλία και ΗΠΑ.

Στο Παρίσι «χτύπησε» η καρδιά του παγκόσμιου αθλητισμού, καθώς εκεί διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024. Το βράδυ του Σαββάτου περιλάμβανε ένα μεγάλο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Γαλλία και ΗΠΑ, με φόντο το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι ήταν πολλοί σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο ανάμεσα σε πολλούς ξεχώρισαν δύο προσωπικότητες που παίζουν κομβικό ρόλο για το παρόν και το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, βρέθηκε στην Accor Arena για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, ενώ ακριβώς δίπλα του στις court seats πήρε θέση και ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτεγιούνας.

Το τριήμερο της... οργής: Ο Στεφ Κάρι διέλυσε τους αντιπάλους του και τη λογική, τερματίζοντας το μπάσκετ!

Το τριήμερο της... οργής: Ο Στεφ Κάρι διέλυσε τους αντιπάλους του και τη λογική, τερματίζοντας το μπάσκετ!

Μέγας είσαι Στεφ και θαυμαστές οι βόμβες σου! Ο μεγαλύτερος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ «χτύπησε» ξανά και αφού έριξε τη Σερβία στο καναβάτσο, χάρισε μια μεγαλειώδη μπασκετική παράσταση στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου κόντρα στη Γαλλία.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν δίπλα δίπλα στην πρώτη θέση των επισήμων και παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που συνομίλησαν σε πολύ καλό επίπεδο, δείχνοντας την καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσά τους.

Τα τελευταία χρόνια FIBA και Euroleague έχουν... θάψει το τσεκούρι του πολέμου, καθώς και ι δύο πλευρές έχουν κάνει σημαντικές κινήσεις, ώστε το μπάσκετ να βρεθεί σε μια κοινή κατεύθυνση, με σκοπό την ανάπτυξη όλων των πλευρών. Η κοινή παρουσία τους το βράδυ του Σαββάτου στην «πόλη του φωτός» ήταν μία ακόμα απόδειξη των πολύ καλών σχέσεων που υπάρχουν πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές, από τις οποίες μεγάλος κερδισμένος είναι το μπάσκετ, σε ευρύτερη έννοια.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });