Έξαλλος ο προπονητής της Γκουντούρα: «Σκάνδαλο!» (vid)
i

© Intime

Έξαλλος ο προπονητής της Γκουντούρα: «Σκάνδαλο!» (vid)

Sportal newsroom 17:32 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 29.07.2024

Για σκάνδαλο έκανε λόγο ο προπονητής της Δώρας Γκουντούρα, Θανάσης Δελενίκας μετά τον αποκλεισμό της Ελληνίδας αθλήτριας στη σπάθη.

Έξαλλος ήταν ο προπονητής της Δώρας Γκουντούρα μετά τον αποκλεισμό της Ελληνίδας αθλήτριας στα προημιτελικά της σπάθης. Η 27χρονη αθλήτρια έκανε τιτάνια προσπάθεια κόντρα στην Μπρουνέ, χάλκινη Ολυμπιονίκη του Τόκιο αλλά ηττήθηκε με 15-13.

Η ελληνική πλευρά έχει παράπονα για τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας. Με το σκορ στο 14-13 υπέρ της Γαλλίδας δύο πόντοι, που φάνηκε να είναι υπέρ της Γκουντούρα, δόθηκαν ως μη γενόμενοι. Αυτό έφερε και τις διαμαρτυρίες του προπονητή Θανάση Δελενίκα, που ήταν έξαλλος και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα της Ελληνίδας αθλήτριας, ο τεχνικός έκανε λόγο για τουλάχιστον έξι αμφισβητούμενους πόντους.

«Δεν έγινε αδικία, αυτό που έγινε σήμερα είναι σκάνδαλο!

Τουλάχιστον έξι πόντοι ήταν ανάποδοι. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να έχει τελειώσει 15-9 υπέρ μας.

Αυτό που έγινε σήμερα ήταν απλά, έπαιζε μια Γαλλίδα, κερδίσαμε την προηγούμενη, παίζαμε τώρα με την επόμενη ήταν παιχνίδι για την τετράδα έπρεπε να κερδίσει.

Είναι ξεκάθαρα αυτό! Είναι πολύ καθαρό το παιχνίδι υπέρ μας, είναι πάρα πολύ καθαρό, είναι τεράστια αδικία.

Είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι να παίζουνε με τον κόπο και το αίμα που χύνουν και τον ιδρώτα αυτά εδώ πέρα τα παιδιά.

Είναι αμαρτία», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Δελενίκας.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });