Ένας Ολυμπιονίκης συγκρίνει τα χρυσά μετάλλια από το Παρίσι και το Τόκιο και η διαφορά είναι τρομακτική

Ένας Ολυμπιονίκης συγκρίνει τα χρυσά μετάλλια από το Παρίσι και το Τόκιο και η διαφορά είναι τρομακτική

Κώστας Τόπας 09:18 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 14.08.2024

Ο Βίκτορ Άξελσεν ανήρτησε ένα βίντεο στα social media όπου συγκρίνει τα δύο χρυσά μετάλλια που κατάφερε να εξασφαλίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και του Παρισιού.

Ο Βίκτορ Άξελσεν επικύρωσε εκ νέου στο Παρίσι το 2024 το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες που πέτυχε πριν από τρία χρόνια στο Τόκιο.

Ο Δανός αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης στο ατομικό αγώνισμα μπάντμιντον ανδρών κερδίζοντας στον τελικό τον Ταϊλανδό, Κουνλαβούτ Βιτιντσάρν.

Σε ηλικία 30 ετών, ο Άξελσεν έγραψε μια νέα χρυσή σελίδα στην γόνιμη καριέρα του. Μετά τους εορτασμούς και τώρα επέστρεψε στην πατρίδα του, ο Δανός ανέβασε ένα περίεργο βίντεο στα κοινωνικά του δίκτυα που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από είκοσι εκατομμύρια προβολές.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ των Ολυμπιακών μεταλλίων του Τόκιο 2020 και του Παρισιού 2024, ο Άξελσεν δείχνει και τις δύο πλευρές και των δύο μεταλλίων χωρίς να πει λέξη, ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Στις εικόνες το χρυσό μετάλλιο του Τόκιο φαίνεται πιο λαμπερό. Ένα μέταλλο που κατασκευάστηκε με ανακυκλωμένο υλικό από ηλεκτρονικές συσκευές από τις οποίες εξήχθη το χρυσό, το ασήμι και το χάλκινο των μεταλλίων

Αν και από τις εικόνες μπορεί να φαίνεται ότι η σύνθεση και των δύο είναι διαφορετική, αυτό δεν ισχύει. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1912, τα χρυσά μετάλλια δεν είναι κατασκευασμένα από συμπαγή χρυσό, αλλά είναι κατασκευασμένα κυρίως από ασήμι και καλύπτονται με επίστρωση χρυσού άνω των έξι γραμμαρίων.

Η άλλη διαφορά που είναι εμφανής είναι στο πίσω μέρος του μεταλλίου, με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια του μικρού κομματιού του Πύργου του Άιφελ στο φετινό μετάλλιο. Το βίντεο, που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, έχει προκαλέσει ατελείωτα σχόλια μεταξύ των χρηστών και των οπαδών του Άξελσεν.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });