Και τώρα οι δυο τους: Γαλλία εναντίον Team USA για το χρυσό!

Και τώρα οι δυο τους: Γαλλία εναντίον Team USA για το χρυσό!

Sportal newsroom 00:08 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 09.08.2024

Οι ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν, με την Team USA να κοντράρεται με την Γαλλία με φόντο το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων. Γερμανία εναντίον Σερβίας για την τρίτη θέση.

Η ώρα που ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τα μετάλλια ήρθε. Οι ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν και πλέον οι τέσσερις ομάδες μετρούν αντίστροφα για τα παιχνίδια που θα κρίνουν τα τρία μετάλλια στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Γαλλία έπειτα από την επικράτησή της στον ημιτελικό κόντρα στη Γερμανία, θα αντιμετωπίσει την Team USA, η οποία δυσκολεύτηκε, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Σερβίας στον μεγάλο ημιτελικό της Accor Arena με 95-91.

Γύρισε από το -17 με διαστημικό Κάρι και καταλυτικό Εμπίντ η Team USA και πάει για το χρυσό

Γύρισε από το -17 με διαστημικό Κάρι και καταλυτικό Εμπίντ η Team USA και πάει για το χρυσό

Αδιανόητη ματσάρα στο Παρίσι, με την Σερβία να παρουσιάζει καταπληκτικό πρόσωπο, την Team USA να κάνει ανατροπή διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο, με Εμπίντ και Τζέιμς μπροστάρηδες και με τον Κάρι να βάζει μεγάλα σουτ έφτασε στην ολική ανατροπή (95-91), τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι ηττημένοι των δύο ημιτελικών, Γερμανία και Σερβία, θα αναμετρηθούν στο remake του περσινού μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Μανίλα, με φόντο την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα ζευγάρια] των αγώνων των μεταλλίων των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού:

Χάλκινο μετάλλιο: Γερμανία - Σερβία (12:00)
Χρυσό μετάλλιο: Γαλλία - ΗΠΑ (22:30)

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });