Στο ίδιο έργο θεατές; Γαλλία - ΗΠΑ και στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ γυναικών
i

© FIBA

Στο ίδιο έργο θεατές; Γαλλία - ΗΠΑ και στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ γυναικών

Το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει δύο τελικούς - «έκπληξη» ανάμεσα στη Γαλλία και τις ΗΠΑ στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ γυναικών και ανδρών.

Όλα είναι έτοιμα για την στιγμή που όλοι περίμεναν. Ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε και το χρυσό μετάλλιο θα κριθεί ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γαλλία και την Team USA, όμως υπάρχει άλλος ένας τελικός που θυμίζει πολύ αυτόν και θα τον απολαύσουμε μία μέρα αργότερα.

Οι «τρικολόρε» μόχθησαν για να φτάσουν μέχρι την... πηγή αποκλείοντας τον Καναδά και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία, ενώ οι ΗΠΑ προέρχονται από τη θεαματική τους νίκη κόντρα στη Σερβία, που λίγο έλειψε να είναι μία σοκαριστική ήττα. Η ομάδα του Στιβ Κερ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και για 17 πόντους, όμως έφερε τούμπα το ματς και ανέτρεψε τα δεδομένα με πρωτοστάτες τους παλιούς και έμπειρους, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ.

Τα δύο φαβορί του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ θα ριχτούν στη «μάχη» το βράδυ του Σαββάτου (10/08) στις 22:30 σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στην «Accor Arena» και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Μία μέρα αργότερα η οικοδέσποινα Γαλλία θα συναντήσει ξανά τις ΗΠΑ σε έναν ακόμα τελικό αλλά αυτή τη φορά ανάμεσα στις γυναίκες. Το πολυαναμενόμενο ματς θα λάβει χώρα την Κυριακή (11/08) στις 16:30 το απόγευμα. Οι Αμερικανίδες που είχαν κατακτήσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, υπερίσχυσαν της Αυστραλίας και αναμένουν να αντιμετωπίσουν τις Γαλλίδες που έκαναν την ανατροπή από το -16 στον ημιτελικό κόντρα στο Βέλγιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });