Από τη Λιλ στο Παρίσι: Η εθνική προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό με ένταση και πάθος πριν τα προημιτελικά (pics)

Από τη Λιλ στο Παρίσι: Η εθνική προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό με ένταση και πάθος πριν τα προημιτελικά (pics)

Sportal newsroom 21:22 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 05.08.2024

Στο κλειστό γυμναστήριο Aimee Lallement, που βρίσκεται εντός του Ολυμπιακού Χωριού προπονήθηκε η Εθνική ομάδα και καταστρώνονται τα πλάνα για τον προημιτελικό της Τρίτης (6/8) με την Γερμανία...

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού ξεκίνησαν για την Εθνική ομάδα, αλλά και για όλους τους συμμετέχοντες στο Ολυμπιακό τουρνουά του μπάσκετ, από την Λιλ. Μία πόλη που βρίσκεται πάνω από 250 χιλιόμετρα βορείως της γαλλικής πρωτεύουσας. Τρεις ώρες απόσταση με το αμάξι. Εκεί εξελίχθηκε η δράση των ομίλων και εκεί κατακτήθηκε η πρόκριση για την Ελλάδα.

Πλέον όμως, ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του βρίσκονται στην «πόλη του φωτός» και προετοιμάζονται καταλλήλως για το μεγάλο ματς των προημιτελικών κόντρα στη χρυσή ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, Γερμανία. Δηλαδή, το νοκ-άουτ αγώνα της Τρίτης (6/8).

Η επέλαση των NBAers στις στατιστικές κατηγορίες: Ο Greek Freak πρώτος σκόρερ, ένας παίκτης του Παναθηναϊκού και τρεις της Παρτίζαν στα Top 10 (vids)

Η επέλαση των NBAers στις στατιστικές κατηγορίες: Ο Greek Freak πρώτος σκόρερ, ένας παίκτης του Παναθηναϊκού και τρεις της Παρτίζαν στα Top 10 (vids)

Στη φάση των ομίλων πέραν από τις οκτώ προκρίσεις στα προημιτελικού του Ολυμπιακού Τουρνουά, προέκυψαν και οι διακριθέντες σε ατομικό επίπεδο. Οι βασικές στατιστικές κατηγορίες κατακλίστηκαν από ΝΒΑ σούπερ σταρς και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κατακτά την κορυφή στη λίστα με τους σκόρερ. Από την Euroleague, ένας παίκτης του Παναθηναϊκού, ένας της Μακάμπι και τρεις της Παρτίζαν, βρίσκονται στα Top 10.

Οι διεθνείς λοιπόν, συναντήθηκαν για μία προπόνηση στο Aimee Lallement, το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται εντός του Ολυμπιακού Χωριού κι εκεί ο Σπανούλης έδωσε κατευθύνσεις, εντολές και στη συνέχεια όλες εκτελέστηκαν με ένταση αγώνα σε μία πολύ δυναμική προπόνηση.

Οι αγώνες των προημιτελικών πάντως, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ που θα ακολουθήσουν θα διεξαχθούν στην Accor Arena. Ένα γήπεδο που ολοκληρώθηκε η κατασκευή του το 1984 και για χρόνια ήταν γνωστό ως Παλέ ντε Μπερσί (Palais de Bercy).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });