Η φωτογραφία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ
i

© ΕΟΚ

Η φωτογραφία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ

Ευτυχία Οικονομίδου 22:48 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 26.07.2024

Άλλη μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία τράβηξαν οι Έλληνες διεθνείς της ομάδας μπάσκετ, αυτή τη φορά μπροστά στον Πύργο του Άιφελ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκίνησαν με την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα στον Σηκουάνα του Παρισιού να είναι απλά φαντασμαγορική.

Η Ελλάδα, ως είθισται, ήταν η πρώτη χώρα στην παρέλαση των Εθνών, σαν φόρο τιμής στην «πατρίδα» των αγώνων κατά την αρχαιότητα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να κρατούν την ελληνική σημαία με περηφάνια προκαλώντας ρίγος σε όσους την παρακολουθούσαν.

Οι δύο σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής κρατούσαν την σημαία, με τα υπόλοιπα 98 μέλη να βρίσκονται επίσης στο πλοιάριο. Η στιγμή ήταν απόλυτα συγκινητική και προκάλεσε... ανατριχίλα βλέποντας αυτούς τους δύο κορυφαίους αθλητές να κρατούν τη σημαία. Μαζί τους ήταν και η υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, η οποία δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να απαθανατίζει τις στιγμές αυτές.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ πήρε ήδη τον δρόμο της επιστροφής για τη Λιλ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ πήρε ήδη τον δρόμο της επιστροφής για τη Λιλ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δεν θα παραστεί ως το τέλος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και δε θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Τροκαντερό για να φτάσει όσο το δυνατόν νωρίτερα στη Λιλ.

Αυτή η μοναδική εμπειρία, ολοκληρώθηκε με μία επική φωτογραφία που έβγαλαν οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, βρεγμένοι από την έντονη βροχή στο Παρίσι μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, όσο βρίσκονταν μέσα στο πλοιάριο.

Δείτε την φωτογραφία:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });