Η Βέκιτς απέκλεισε την Γκοφ και περιμένει... Σάκκαρη στα προημιτελικά
i

© IMAGO / HANZA MEDIA

Η Βέκιτς απέκλεισε την Γκοφ και περιμένει... Σάκκαρη στα προημιτελικά

Η Ντόνα Βέκιτς νίκησε την Κόκο Γκοφ, προκρίθηκε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων και περιμένει είτε τη Μαρία Σάκκαρη είτε τη Μάρτα Κόστγιουκ.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Ντόνα Βέκιτς κόντρα στην Κόκο Γκοφ. Η 28χρονη τενίστρια από την Κροατία επικράτησε 7-6(7), 6-2 της Αμερικανίδας που είναι Νο.2 στον κόσμο και της στέρησε το όνειρο για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Η Βέκιτς προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστγιουκ. Η τενίστρια από την Κροατία έκανε μία τρομερή ανατροπή στο πρώτο σετ όταν βρέθηκε πίσω με 5-2. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τα πολλά παράπονα της Κόκο Γκοφ στο δεύτερο σετ. Η Αμερικανίδα τενίστρια είχε μία έντονη διαφωνία με τη umpire και ξέσπασε σε κλάματα, ζητώντας την επανάληψη ενός πόντου.

Αν η Μαρία Σάκκαρη προκριθεί στα προημιτελικά, θα αναμετρηθεί με τη Βέκιτς με την οποία έχουν πολύ καλή σχέση. Οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί άλλες δέκα φορές κατά το παρελθόν Η Ντόνα Βέκις μετράει έξι νίκες αλλά η Σάκκαρη είχε κερδίσει την τελευταία τους αναμέτρηση τον περασμένο Aπρίλιο στο χώμα της Μαδρίτης.

Η Αντζελίκ Κέρμπερ συνεχίζει την πορεία της στο Παρίσι. Παίζοντας στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας της, η αργυρή Ολυμπιονίκης του Τόκιο απέκλεισε με 6-4, 6-3 την Καναδή Λέιλα Φερνάντες και περιμένει στον τρίτο προημιτελικό της τη νικήτρια του ματς Ναβάρο-Ζενγκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });