Ιδανική πρεμιέρα για τον Γκιώνη
i

© IMAGO / MaJo

Ιδανική πρεμιέρα για τον Γκιώνη

Sportal newsroom 23:08 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 28.07.2024

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ξεπέρασε του εμπόδιο του Έντουαρντ Λι και προκρίθηκε στη φάση των «32» του Ολυμπιακού τουρνουά του πινγκ πονγκ.

Στους 32 καλύτερους του Ολυμπιακού τουρνουά στο πινγκ πονγκ προκρίθηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης. Ο Έλληνας αθλητής ξεπέρασε το εμπόδιο του Έντουαρντ Λι με 4-0 σετ και πήρε την πρόκριση.

Ο 44χρονος πρωταθλητής, όμως μαρτυρά και η εξέλιξη του σκορ, δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Καναδό αντίπαλό του. Ο αγώνας του Γκιώνη με τον Λι είχε ιστορικό χαρακτήρα για τον Έλληνα αθλητή, που αγωνίστηκε για έκτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Γκιώνης μπήκε στο ιδιαίτερο κλαμπ των μόλις τεσσάρων Ελλήνων αθλητών με τις περισσότερες παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες (από έξι). Παράλληλα, έγινε ο πινγκπονίστας με τις πιο πολλές στη χώρα και φτάνει στη δεύτερη σειρά του σχετικού πίνακα με τους εκπροσώπους του αθλήματος παγκοσμίως (πέντε αθλητές και μία αθλήτρια θα έχουν από επτά)!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });