Κάμεραμαν παραλίγο να προκαλέσει καταστροφικό επεισόδιο στα 5.000 μέτρα στο Παρίσι (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες

Κάμεραμαν παραλίγο να προκαλέσει καταστροφικό επεισόδιο στα 5.000 μέτρα στο Παρίσι (vid)

Κώστας Τόπας 13:31 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 08.08.2024

Ένας καμεραμάν παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση στα 5000 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αφού απέτυχε να ανέβει στο βάθρο στον τελικό των 1500 μέτρων, ο Νορβηγός, Γιάκομπ Ίνγεμπριγκτσεν κέρδισε τη μάχη - ακολουθώντας τον συμπατριώτη του Νάρβε Γκίλιε Νόρδας που ήρθε πρώτος.

Κι αυτό μάλιστα το έκανε με εντυπωσιακό χρόνο 13:51.59 σε έναν συναρπαστικό τελικό. Αλλά ο αγώνας παραλίγο να βυθιστεί στο απόλυτο χάος εξαιτίας ενός καμεραμάν. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη, ένας κάμεραμαν έκανε μια βόλτα στους διαδρόμους, ενώ οι δρομείς πλησίαζαν από την στροφή.

Ήταν κοντά στην περιοχή του ακοντίου όταν άρχισε να περπατά, σε σκηνές που θύμιζαν κάποιον που διέσχιζε το δρόμο χωρίς να κοιτάζει. Οι αθλητές πλησίασαν με γρήγορο ρυθμό και ήταν θαύμα που κανείς δεν έπεσε πάνω του. Απλώς κατάφερε να σταματήσει τον εαυτό του στην ώρα του, αν και άλλοι δρομείς έπρεπε να τρέξουν λίγο γύρω του.

Οι σχολιαστές στην κάλυψη του αγώνα από το BBC έμειναν έκπληκτοι με το παραλίγο περιστατικό, με τον Στιβ Κραμ να σχολιάζει: «Ο Ίνγκεμπριγκτσεν κάνει σήμα να πει: "Είσαι τρελός;"».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });