Μαρόκο, Ισπανία, Αίγυπτος και Γαλλία... πέταξαν για τους «4» των Ολυμπιακών Αγώνων
i

© Imago

Μαρόκο, Ισπανία, Αίγυπτος και Γαλλία... πέταξαν για τους «4» των Ολυμπιακών Αγώνων

Sportal newsroom 00:01 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 03.08.2024

Γνωστοί έγιναν οι ημιτελικοί αγώνες του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Παρίσι.

Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Παρίσι κι έτσι έγιναν γνωστά τα ζευγάρια για τους «4».

Μαρόκο και Ισπανία έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε ΗΠΑ και Ιαπωνία αντίστοιχα και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μία μονομαχία με φόντο τον μεγάλο τελικό.

Από τη μία, οι Αφρικανοί έδειξαν τα... δόντια τους στις ΗΠΑ κι έστησαν ένα ατελείωτο «πάρτι» (4-0). Ο Ραχιμί άνοιξε τον δρόμο για τον θρίαμβο από την «άσπρη βούλα», ενώ οι Άκομαχ, Χακίμι και Μαούμπ πέτυχαν τα υπόλοιπα τρία τέρματα.

Λίγο αργότερα, η Φούρια Ρόχα είχε εύκολο έργο απέναντι στους Ασιάτες, με τους Φερμίν Λόπεθ (2 γκολ) και Αμπέλ Ρουίθ να βρίσκουν δίχτυα για το τελικό 3-0.

Στον τρίτο προημιτελικό της ημέρας (2/8), Αίγυπτος και Παραγουάη έμειναν ισόπαλες για 120 λεπτά (1-1), ενώ στη διαδικασία των πέναλτι οι Φαραώ αποδείχτηκαν αλάνθαστοι (5-4), πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους, οι οποίοι με γκολ του Ματετά μόλις στο 5ο λεπτό επικράτησαν της Αργεντινής (1-0) και την έστειλαν... σπίτι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });