Νίκες για Ισπανία και Αργεντινή στον τρίτο ομίλο των Ολυμπιακών Αγώνων

Νίκες για Ισπανία και Αργεντινή στον τρίτο ομίλο των Ολυμπιακών Αγώνων

Sportal newsroom 18:57 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 27.07.2024

Με νίκες συνέχισαν την αποστολή τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 Αργεντινή και Ισπανία - Λεπτά συμμέτοχής κατέγραψε ο μέσος του Ολυμπιακού Σαντιάγο Έσε.

Η Ισπανία άνοιξε το σκορ με τον Φερμίν Λόπεθ στο 24' αλλά η Δομινικανή Δημοκρατία κατάφερε να φέρει το μάτς στα ίσια πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου όμως με τα γκολ των Αλεχάντρο Μπαένα στο 55' και Μιγκέλ Γκουτιέρες στο 70' καθάρισε την αναμέτρηση, πήρε τους 3 βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθεια της για την πρωτιά στον όμιλο.

Παράλληλα και η Αργεντινή κόντρα στο Ιράκ πήρε την νίκη με 3-1, αφήνοντας πίσω την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στο Μαρόκο στην προηγούμενη αγωνιστική για την φάση των ομίλων των Ολυμπιακών αγώνων.

Ο Τιάγκο Αλμάδα άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Αϊμέν Χουσεΐν να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η Αργεντινή έδειξε καλύτερο πρόσωπο και πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με τα γκολ των Λουτσιάνο Γκόντου και Έντσο Φερνάντεζ για το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Αργεντινή χρόνο συμμετοχής πήρε ο μέσος του Ολυμπιακού Σαντιάγο Έσε.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });