Δεν προπονήθηκε ο Εμπίντ - Καμία ανησυχία στην Team USA ενόψει ημιτελικού

Τζοέλ Εμπίντ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Δεν προπονήθηκε ο Εμπίντ - Καμία ανησυχία στην Team USA ενόψει ημιτελικού

Sportal newsroom 09:52 - 08.08.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ μετά από τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον αστράγαλο στον προημιτελικό με τη Βραζιλία, δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Team USA για τον ημιτελικό με τη Σερβία.

Οι ΗΠΑ ολοκλήρωσαν την τελευταία προπόνησή τους ενόψει του ημιτελικού του Ολυμπιακού τουρνουά, όπου και θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία (08/08, 22:00) επιδιώκοντας να κάνουν δικό τους το.... χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, ο Τζοέλ Εμπίντ δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο όπως έκανε γνωστό ο προπονητής της Team USA, Στιβ Κερ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του προημιτελικού με τη Βραζιλία, που δεν του επέτρεψαν μάλιστα να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Πάντως αυτή η εξέλιξη ήταν για προληπτικούς λόγους όπως λέγεται και ο Καμερουνέζος σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς θα είναι στη διάθεση του Στιβ Κερ για τον ημιτελικό με την παρέα του Νίκολα Γιόκιτς. Στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Εμπίντ μετρά μέχρι στιγμής μέσο όρο 11 πόντων, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1.3 κοψίματα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });