O Έσε βγήκε αλλαγή έχοντας 100% επιτυχία στις πάσες του!

Σαντιάγο Έσε

i

©Intime

O Έσε βγήκε αλλαγή έχοντας 100% επιτυχία στις πάσες του!

Sportal newsroom 23:14 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 27.07.2024

Ούτε μία λανθασμένη πάσα δεν έκανε ο Σαντιάγκο Έσε, αφού ο ίδιος αποχώρησε ως αλλαγή στο Αργεντινή - Ιράκ έχοντας ποσοστό επιτυχίας 100%.

Νίκη κόντρα στο Ιράκ πανηγύρισε η Αργεντινή, η οποία και επικράτησε με σκορ 3-1 στο ματς της 2ης αγωνιστικής της φάσης ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων. Σε ένα ακόμα ματς, ο Σαντιάγκο Έσε αγωνίστηκε ως βασικός για την ομάδα του, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα επίτευγμα.

Έχασε την βέρα του στον Σηκουάνα ο Γάλλος σημαιοφόρος Τζιανμάρκο Ταμπέρι - Επική ανάρτηση στα social media

Έχασε την βέρα του στον Σηκουάνα ο Γάλλος σημαιοφόρος Τζιανμάρκο Ταμπέρι - Επική ανάρτηση στα social media

Tη βέρα του στον Σικουάνα έχασε ο Ιταλός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος και σημαιοφόρος της χώρας, Τζιανμάρκο Ταμπέρι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ο ίδιος συνέβαλλε τα μέγιστα στο passing game της ομάδας του, αφού μέχρι να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο δεν έκανε ούτε μία λάθος πάσα. Ειδικότερα, μετά από 60 λεπτά αγώνα, ο άσος του Ολυμπιακού κατέγραψε 100% επιτυχία στις πάσες, αφού και οι 63 που επιχείρησε είχαν αποδέκτη.

H Αργεντινή κόντρα στο Ιράκ πήρε την νίκη με 3-1, αφήνοντας πίσω την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στο Μαρόκο στην προηγούμενη αγωνιστική για την φάση των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Τιάγκο Αλμάδα άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Αϊμέν Χουσεΐν να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η Αργεντινή έδειξε καλύτερο πρόσωπο και πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με τα γκολ των Λουτσιάνο Γκόντου και Έντσο Φερνάντεζ για το τελικό 3-1.

Τα «ερυθρόλευκα» βλέμματα -και όχι μόνο- στον Έσε

Έδωσε τον πρώτο του αγώνα με την εθνική Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Σαντιάγκο Έσε και ο Ολυμπιακός είχε το βλέμμα του στραμμένο επάνω του. Βασικός ήταν ο μέσος των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ματς της μεγάλης διοργάνωσης με αντίπαλο το Μαρόκο, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Η Αργεντινή σκόραρε για το 2-2, το γκολ τελικά ακυρώθηκε μετά από… δύο ώρες, αφού έγιναν επεισόδια και οι ομάδες έφυγαν αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο για να επιστρέψουν για το τελευταίο σφύριγμα!

Στην Πάτρα τα τρόπαια του Youth και του Conference League - Τεράστια η στήριξη του κόσμου στον Ερασιτέχνη
CONFERENCE LEAGUE

22:34 - 27.07.2024

Στην Πάτρα τα τρόπαια του Youth και του Conference League - Τεράστια η στήριξη του κόσμου στον Ερασιτέχνη

Στην Πάτρα έφτασαν τα τρόπαια του Europa Conference League και του Youth League, εκεί όπου οι φίλαθλοι τα υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά. Παράλληλα, ο κόσμος έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον Ερασιτέχνη, αγοράζοντας κάρτες φιλάθλου και κάρτες μέλους.

Όπως και να έχει αυτό που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» είναι η πορεία του παίκτη του. Στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης ο προπονητής της Αργεντινής, Μασεράνο, έκανε αλλαγή τον Έσε. Στο διάστημα αυτό που έπαιξε η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, με τη γενικότερη εμφάνιση της Αργεντινής να ήταν κακή, στη συνέχεια με τις αλλαγές άλλαξε την εικόνα της αλλά χωρίς να αποφύγει την ήττα.

Αυτό που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό είναι πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά αγωνίστηκε ως βασικός. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» είχαν το βλέμμα τους στραμμένο επάνω στον Έσε, αφού το τεχνικό τιμ της ομάδας θέλει να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση του, από τη στιγμή που δε βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Επίσης αυτό το οποίο εύχονται άπαντες από τον Ολυμπιακό είναι ο Έσε να παραμείνει υγιής μέχρι το τέλος του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων και να μην προκύψει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα. Ο Έσε είναι μία σημαντική μονάδα για τους «ερυθρόλευκους» και το γεγονός πως λείπει τώρα από το «χτίσιμο» της ομάδας είναι θέμα για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όμως από την άλλη και η επιθυμία του παίκτη ήταν τέτοια για να λάβει μέρος με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε και δεν ήθελε να πει το αντίθετο. Επίσης έχει σημασία το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά έχει έναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της που αναλόγως με τις εμφανίσεις του και στο μέλλον, μπορεί να «χτυπήσει» την πόρτα της πρώτης ομάδας της Αργεντινής, της κατόχου του Κόπα Αμέρικα.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε και κάτι ακόμη. Τον Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν τον παρακολουθεί μόνο ο Ολυμπιακός…

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });