Εκτός δράσης για έξι μήνες ο Φριντέτ μετά από τραυματισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τζίμερ Φριντέτ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Εκτός δράσης για έξι μήνες ο Φριντέτ μετά από τραυματισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Sportal newsroom 10:39 - 06.08.2024

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζίμερ Φριντέτ αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια του 3on3 τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Ο Τζίμερ Φριντέτ αποφάσισε να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο τουρνουά 3on3 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών έδειχνε να είναι ένα από τα ξεκάθαρα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, όμως τα πράγματα δεν κύλησαν με τον αναμενόμενο τρόπο.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (2019-20) πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο μονάχα παιχνίδια στην φάση των ομίλων του τουρνουά πριν τραυματιστεί. Οι ΗΠΑ αναγκαστικά έμειναν με μόνο τρεις παίκτες, ενώ χρειάζονται τέσσερις στο ρόστερ τους και τελικά αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ρεκόρ 2-5 ενώ η Ολλανδία πήρε την πρώτη θέση.

Ο ίδιος ο Φριντέτ αποκάλυψε τον τραυματισμό του με ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζητώντας συγγνώμη που δε μπόρεσε πλέον να βοηθήσει. Ο Αμερικανός γκαρντ, υπέστη ρήξη στους προσαγωγούς του σε δύο σημεία με αποτέλεσμα ο χρόνος αποθεραπείας που θα χρειαστεί να ορίζεται στους 6 μήνες. «Έσκισα εντελώς δύο διαφορετικούς συνδέσμους στον προσαγωγό μου, κάτι που με εμπόδισε να αγωνιστώ. Αυτό θα με οδηγήσει στο να επιστρέψω στη δράση σε περίπου 6 μηνες», τόνισε χαρκτηριστικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });