Ο Καραλής σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Εμμανουήλ Καραλής

i

©Intime

Ο Καραλής σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Sportal newsroom 13:28 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 10.08.2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο άλμα επί κοντώ, επελέγη από την ΕΟΕ ως σημαιοφόρος στην τελετή λήξης.

Με αθλήτρια του στίβου άνοιξε η παρέλαση στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλητής στίβου θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης.

Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που ήταν σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει αύριο Κυριακή (11.8.2024) στο Παρίσι.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι με άλμα στα 5.90.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });