Ο ψηλός και ο κοντός: Οι 55 πόντοι που χωρίζουν τον Τουγκάσι από τον Ουεμπανιαμά
i

© FIBA

Ο ψηλός και ο κοντός: Οι 55 πόντοι που χωρίζουν τον Τουγκάσι από τον Ουεμπανιαμά

Ευτυχία Οικονομίδου 19:22 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 30.07.2024

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά και ο Γιούκι Τουγκάσι μοιράστηκαν το παρκέ στο Ιαπωνία - Γαλλία και μοίρασαν... θέαμα. Ο ψηλότερος παίκτης του τουρνουά με τον κοντύτερο κοντραρίστηκαν με τις εικόνες να μιλούν από μόνες τους.

Η αναμέτρηση της Ιαπωνίας με τη Γαλλία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά έστρεψε για λίγο το ενδιαφέρον έξω από το αγωνιστικό κομμάτι. Μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ τα βλέμματα όλων δεν ήταν στραμμένα μόνο στο σκορ και στο παιχνίδι αλλά στο απόλυτο missmatch. Σε εκείνο μεταξύ του Βίκτορ Ουεμπανιαμά και του Γιούκι Τουγκάσι.

Ο ψηλότερος παίκτης του τουρνουά, ο Γάλλος «εξωγήινος» των 222 εκατοστών μοιράστηκε το παρκέ με τον κοντύτερο της διοργάνωσης, τον Ιάπωνα Γιούκι Τουγκάσι των 167 πόντων. Η διαφορά ύψους είναι πραγματικά χαώδης και μάλιστα είναι 55 ολόκληρα εκατοστά αυτά που χωρίζουν τους δύο παίκτες και που αποτελούν ουσιαστικά τα δύο άκρα μέσα στο ίδιο παιχνίδι.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως αποτελεί μία από τις πιο σοκαριστικές διαφορές ύψους που έχουν παρατηρηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον Τογκάσι να έρχεται στο ίδιο επίπεδο με την κοιλιά του τεράστιου σέντερ των «τρικολόρ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });