Δεν είναι οι ΗΠΑ: Αυτή η χώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των μεταλλίων
i

© IMAGO / Inpho Photography

Δεν είναι οι ΗΠΑ: Αυτή η χώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των μεταλλίων

Sportal newsroom 00:33 - 28.07.2024

Αρκετούς τελικούς περιλάμβανε η πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού.

Δόθηκαν τα πρώτα μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Το πρωί του Σαββάτου στο μικτό αγώνισμα στα 10 μέτρα αεροβόλο έγινε η πρώτη απονομή σε Κίνα, Κορέα και Καζακστάν.

Ωστόσο, άλλη χώρα είναι εκείνη που προηγείται στον πίνακα των μεταλλίων μετά το φινάλε της πρώτης ημέρας των Ολυμπιακών. Η Αυστραλία είναι στην κορυφή της σχετικής κατάταξης με πέντε μετάλλια, τρία εκ των οποίων χρυσά.

Η Γκρέις Μπράουν στην ατομική χρονομέτρηση στην ποδηλασία και η Αριάρνε Τίτμους στα 400 μέτρα ελεύθερο στην κολύμβηση ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η ομάδα της Αυστραλίας στα 4Χ100 ελεύθερο γυναικών στην κολύμβηση κατέκτησε το τρίτο χρυσό για τη χώρα το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Πέντε μετάλλια κατέκτησε την πρώτη ημέρα των αγώνων και η Αμερική. Ωστόσο, οι ΗΠΑ μετρούν ένα χρυσό μετάλλιο. Στον πίνακα των μεταλλίων μπήκαν την πρώτη ημέρα των αγώνων 16 χώρες.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });