Μιλουτίνοφ: «Όταν έχεις τον Γιόκιτς μπροστά σου είναι ευχαρίστηση να έρχεσαι από τον πάγκο»

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Μιλουτίνοφ: «Όταν έχεις τον Γιόκιτς μπροστά σου είναι ευχαρίστηση να έρχεσαι από τον πάγκο»

Ευτυχία Οικονομίδου 21:47 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 31.07.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Νίκολα Γιόκιτς και να μιλήσει για το γεγονός ότι ενισχύει την Σερβία προερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε μετά την αναμέτρηση της Σερβίας με το Πουέρτο Ρίκο, όπου η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς υπερίσχυσε, για το «φαινόμενο», Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και για το πως αισθάνεται ο ίδιος ερχόμενος από τον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν νομίζω ότι τον νοιάζει τον Νίκολα (σ.σ Γιόκιτς). Το σημαντικό είναι να υπάρχει και ξεκούραση. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να "καεί" κάποιος. Πρέπει να παραμείνουμε όλοι φρέσκοι γιατί έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε λίγες μέρες και όλοι μας πρέπει να έχουμε ρυθμό. Όλοι χρειάζονται στην επόμενη φάση».

Για την αντίδραση του κόσμου όταν αποσύρθηκε ο Γιόκιτς: «Εχει να κάνει με τον τραυματισμό του που τον κράτησε έξω. Τώρα είναι εδώ. Έδειξε πόσο σημαντικός είναι όπως και κάθε παίκτης σε αυτήν την ομάδα. Είναι καλό να είμαστε όλοι υγιής και στην καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσουμε την ομάδα».

Για το παιχνίδι με το Νότιο Σουδάν: «Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο γίνεται και να ετοιμαστούμε για το ματς με το Νότιο Σουδάν διότι πραγματικά έδειξαν στα φιλικά προετοιμασίας πόσο καλή ομάδα είναι. Παίζουν δυναμικά, σουτάρουν καλά και δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί ο πολύς κόσμος να μην τους γνωρίζει όμως ο μπασκετικός κόσμος ξέρει ποιοι είναι.
Θέλαμε απλά να κερδίσουμε τον αγώνα και να δείξουμε μία καλύτερη εικόνα. Σε πρώτη φάση να εξασφαλίσουμε τη νίκη και αν μας έβγαινε να κυνηγήσουμε και μία μεγάλη διαφορά γιατί σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, παίζει ρόλο. Κάναμε καλή δουλειά αλλά θέλουμε άλλη μία νίκη».

Για το γεγονός ότι έρχεται από τον πάγκο: «Όταν έχεις τον Γιόκιτς μπροστά σου είναι ευχαρίστηση να έρχεσαι από τον πάγκο. Εγώ απλώς θέλω να βοηθώ την ομάδα μου, παίζοντας κάποια λεπτά. Το βασικό ρόλο τον έχει εκείνος και ο Μπόγκνταν οπότε όλοι εμείς οι υπόλοιποι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους βοηθήσουμε να έχουν την καλύτερη εικόνα που μπορούν».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });